logo

Om Os

Om os:
Crossfit Aalborg er en samling af engagerede crossfittere fra forskellige slags arbejdsgrene, hvor du bruger din krop som værktøj. Vi har folk fra militæret, håndværkerfagene, kontorfolk ect. og de har alle oplevet crossfit som værende den fedeste og mest omspændende sportsgren de hidtil har prøvet.
Instruktørerne har mange års erfaring med en lang række forskellige sportgrene, her i blandt kampsport, ekstremløb, vægtløftning, klatring og repelling for at nævne nogle få.  Alle er enige om, at Crossfit gør dem i stand til at præsterere bedst muligt indenfor deres sportgren, samt skaber de bedste resultater på kortest tid.
 
Vores mål:
Vi har startet centeret  i Aalborg for at udvide interessen og netværket i crossfit, samt for at have et samlepunkt i Aalborg for dem der lever og brænder for crossfitkulturen, på samme plan som os selv.
Aalborg har i lang tid manglet et center med de bedste træningsmuligheder for os, der ønsker det bedste af Crossfit. Nøjagtig derfor skal vores center danne grundlag for udvikling af din krop og din psyke, således du lærer at presse dig selv til grænsen for hvad din krop kan klare, og så lige en smule mere.
 

Nedlukning  


Regler & betingelser​:

Som følge af den seneste forlængelse af nedlukningen, får vi en del spørgsmål vedr. medlemskab.
 
Disse forsøges besvares i følgende tekst. Som udgangspunkt er det sådan, at alle medlemskaber kører videre, medmindre man aktivt går ind og sætter det på pause eller opsiger det.
 
Hvis man ikke ønsker at være medlem under nedlukningsperioden, kan man enten vælge at sætte sit abonnement på pause, hvilket gælder 1 måned fra datoen, hvor det sættes det i bero, og kan ikke genstartes før tidligst en måned efter denne dag – eller opsige det. Vælger man den sidste løsning, er reglerne således, at medlemskaber kan til enhver tid opsiges med et varsel på antal dage indtil betalingsdato + 1 måned.
 
Gebyret på 150 kr. for at sætte i bero er foreløbigt fjernet, hvorimod opstartsgebyret fastholdes som hidtil. 
 
Uanset hvilken løsning, du vælger, skal dette ske til info@crossfitaalborg.dk. Hertil kan alle yderligere spørgsmål også rettes til.
 
Afslutningsvis vil vi blot sige tak til alle jer, der fortsat betaler og støtter CrossFit Aalborg under nedlukningen. I er med til at sikre, at der også er en box at vende tilbage til i 2021.