logo

Om Os

Om os:
Crossfit Aalborg er en samling af engagerede crossfittere fra forskellige slags arbejdsgrene, hvor du bruger din krop som værktøj. Vi har folk fra militæret, håndværkerfagene, kontorfolk ect. og de har alle oplevet crossfit som værende den fedeste og mest omspændende sportsgren de hidtil har prøvet.
Instruktørerne har mange års erfaring med en lang række forskellige sportgrene, her i blandt kampsport, ekstremløb, vægtløftning, klatring og repelling for at nævne nogle få.  Alle er enige om, at Crossfit gør dem i stand til at præsterere bedst muligt indenfor deres sportgren, samt skaber de bedste resultater på kortest tid.
 
Vores mål:
Vi har startet centeret  i Aalborg for at udvide interessen og netværket i crossfit, samt for at have et samlepunkt i Aalborg for dem der lever og brænder for crossfitkulturen, på samme plan som os selv.
Aalborg har i lang tid manglet et center med de bedste træningsmuligheder for os, der ønsker det bedste af Crossfit. Nøjagtig derfor skal vores center danne grundlag for udvikling af din krop og din psyke, således du lærer at presse dig selv til grænsen for hvad din krop kan klare, og så lige en smule mere.