logo
 • 07AUG

  Mobility hold i CFAA!

  For dig, som vil have en smidigere og stærkere krop kan Crossfit Aalborg nu igen tilbyde mobilitetstræning!

  Mobilitetstimerne kommer til at bestå af en blanding af forskellige udstræknings- og mobilitetsøvelser med inspiration fra blandt andet yoga og pilates. Målet er at få en sund og smidig krop, da dette vil skadesforebyggende og øger restitutionen.

  Timerne kommer til at foregå hver anden lørdag (ulige uger) fra kl. 12.00-13.00, og der vil være plads til 20 på holdet, efter først til mølle princippet. Send en mail til martin@crossfitaalborg.dk, hvis du ønsker at deltage.

  Mobility holdene starter lørdag d. 18 august.

  Prisen for at deltage på mobilitetsholdene vil være 25 kr. pr. gang, som til at starte med betales til en instruktør i centeret. På sigt vil det blive muligt at betale og booke via Crossfit Aalborgs hjemmeside (www.crossfitaalborg.dk). Tilmeldingen vil først være gældende, når beløbet er betalt (HUSK navn!).

  Vores instruktør på mobilitetstimerne er Christinna Lillelund, som har sin baggrund i yoga og dans. Christina har trænet hos os i et halvt års tid og har derfor en vis forståelse for crossfit.

  Christina Lillelund:
  Jeg har en baggrund som professionel danser inden for contemporary dance og har desuden undervist og koreograferet. Som supplement til dansen har jeg dyrket pilates og ashtanga yoga i over 15 år.

  Jeg er certificeret STOTT Pilates instruktør og har siden 2010 undervist i bl.a. ashtanga yoga og pilates ved AOF og Fokus Folkeoplysning i Aalborg.

  Jeg læser lige nu til fysioterapeut ved UCN og forventer at blive færdig i sommeren 2014.