logo
 • 05APR

  Flere hold i CFAA!

  Vi har nu haft åben i sal B i 3 måneder, og eftersom vi har fået en masse nye friske medlemmer og har fået dem igennem vores super intro-forløb,har vi nu plads til at åbne op for nogle flere hold i sal B:
   
  Mandag: Intro, Mobility
  Tirsdag: Intro, KillerWOD, Outdoor
  Onsdag: Kettlebell-hold, VL-hold
  Torsdag: Intro, TeamWOD
  Fredag: Intro, KillerWOD/benchmark
  Lørdag: Crossfit FUN, TeamWOD, Yoga
    
  INTRO: CrossFit Aalborgs introprogram består af i alt 10 timer. Det betyder, at man først kan booke sig på WOD (Workout of the Day), når de 10 timer er gennemført. Vi vil gerne sikre nye medlemmer de bedste forudsætninger for at komme godt i gang med den regulære CrossFit-træning, hvilket et længere og grundigere introforløb sikrer.
   
  WOD (Workout of the Day): Det er her selve CrossFit-træningen finder
  sted. Alle WODs foregår på hold med en tilknyttet træner.
    
  Mobility/Active Recovery: Dette hold er designet til at give muskler og sind en pause. I en time vil du blive taget igennem en kombination af traditionelle yoga og mobility øvelser samt få bearbejdet kroppens bløde væv, som alt sammen hjælper til hurtigere restitution af slidt/træt muskelvæv.
  Perfekt til at restituere for "heavy hitters" eller som en let træning for nybegyndere og for alle os i mellem.
   
  Outdoor: Holdets fokuspunkter er cardio og udholdenhed. Holdet foregår udendørs rundt omkring i Aalborg. Outdoor er for de medlemmer, som gerne vil have sved på panden fra start til slut, på en sjov måde. Derudover er holdet gratis, og man må derfor medbringe venner, veninder og familie.
   
  Kettlebell: KB hold er en holdtime hvor der primært trænes med kettlebells. Her er der fokus på bevægelse, koordination, fleksibilitet og udholdenhed.
   
  VL-hold: Vægtløftning er en stor del af crossfit, og derfor tilbyder Crossfit Aalborg selvfølgelig VL hold. Holdet er både for det helt nye medlem samt den mere erfarende atlet. Fokus ligger udelukkende på teknik, og der tages hensyn til alle de forskellige niveauer. Der vil blive filmet på holdet og derefter lavet en kort video. Medlemmer kan på den måde selv følge med i egen udvikling og se sine forbedrede resultater.
   
  Team WOD: På dette hold kæmper man som team i de forskellige WOD’s. Dette er en anderledes og sjov måde at presse sig selv og hinanden på.
   
  Killer WOD: Er for medlemmet der er vild med de knap så tekniske workouts, hvor "simple but hard" er mottoet. Der er også mulighed for at blive testet i en masse benchmack og heros.
   
  Yoga: På dette hold blandes det bedste fra pilates og yoga. Der er fokus på alignment samt ro til at være i positionerne. Gennem regelmæssig træning vil du kunne opnå en bedre kropsbevidsthed og derigennem øge din fleksibilitet, styrke og udholdenhed – både mentalt
  og fysisk, samt forebygge skader.

  CrossFit FUN: Er et tilbud til børn og fremtidens seje crossfitters i alderen 8-16 år. Alt det gode fra CrossFit vil være implementeret og integreret i en sjov form for træning, som er tilegnet børn - dvs. vi skubber, trækker, løber, kaster, klatrer og hopper.
  Det hele foregår hos CFAA hver søndag fra 10.00 til 11.00 under vejledning af coach Majken. Du har altså en unik mulighed for selv at træne, mens dine børn får brændt krudtet af og styrket krop og selvværd i selskab med andre børn.
   
  Open Gym: I dette tidsrum står vores træningsfaciliteter til rådighed for alle vores medlemmer. Her kan man træne på egen hånd, lave WODs, træne teknik eller lignende.