logo
 • 21AUG

  ​Ny tilmelding til kostforløbet i CFAA

  På grund af den store efterspørgsel på vores 30 dages kostforløb, har vi valgt at åbne op for et ekstra hold. På kun få dage blev det første hold fyldt, og dette er igen ved at være tilfældet, hvor 5 af de i alt 10 pladser på det nye hold allerede er optaget. Derfor skal du skynde dig at få dig tilmeldt, hvis du ønsker en af de sidste pladser.
   
  På det 30 dages forløb hjælper vi dig med at sætte fokus på den sunde kost. Du bliver én ud af ti deltagere på et hold, og vil sammen med resten af holdet blive hjulpet til at finde den kost, der lige nøjagtigt passer dig og dine mål.
  Vi tager udgangspunkt i den moderne stenalderkost tilpasset den aktive Crossfitter. Efter forløbet vil du vide meget mere om, hvad en sund kost kan gøre for dit energiniveau, dine hudproblemer, din sukkerafhængighed, din fordøjelse, din vægt og dit generelt daglige velvære.

  Projektet ledes af folkene bag ”Project Healthlocker” og ved at følge linket nedenfor kan du læse om, hvad deltagerne i projektet opnåede:
  http://healthlocker.dk/?page_id=5221.

  Forløbet koster 800 kr. for CFAA's medlemmere, og vi starter op d. 28. september med første hold. For ikke-medlemmere tilbydes kostforløbet plus et introforløb til Crossfit for 1000 kr. – en besparelse på 200. Er du ikke interesseret i at starte med Crossfit nu, kan du på lige fod med medlemmere deltage for 800 kr. Du kan læse mere om introforløbet på følgende link: http://crossfitaalborg.dk/introprogram
   
  Tilmelding:
  Send en mail til kost@crossfitaalborg.dk