logo
 • 13FEB

  CROSSFIT OPEN 2014

  Så er der kun 16 dage til,  at WOD 1 bliver offentliggjort! Er du spændt? For det er vi!

  Vi håber, at vi igen i år får et hold med til Regionals, og forhåbentlig  kan det også lykkes at sende et par individuelle atleter afsted. Vi har mange dygtige atleter i Crossfit Aalborg, og vi ønsker, at alle hjælper hinanden til at yde det bedste. Vi håber, at i vil være med til at skabe en god stemning igennem hele OPEN – vi kæmper ikke mod hinanden, men med hinanden!

  Så meld jer til, bliv en del af en fed oplevelse og mærk den super fede stemning i Crossfit Aalborg! Vi kan ikke undvære jer. Alle point tæller 

  Hvis der nu skulle gemme sig en Crossfit-dommer i dig,  vil vi opfordre til at tage dommerkurset, som giver adgang til dommertitlen. Det ville være en stor hjælp!!
  På denne måde får du også en mulighed for at være en del af det gode sammenhold samtidig med, at du får styrket din viden omkring de gældende regler.

  Måden som OPEN forløbet vil køre på er, at vi hver fredag kører den pågældende WOD. Den samme WOD vil vi igen køre den efterfølgende søndag klokken 12:30. Her vil der være en dommer til alle. Rækkefølgen bliver tilfældig. Vi vil dog starte med de atleter, der har ambitioner om at komme med til Regionals.
  Vi håber på at se så mange deltagere som muligt, og glæder os til en helt fantastisk stemning i CFAA.

  Vi vil bede jer sende en mail til mads@crossfitaalborg.dk , hvis i deltager søndag. Grunden til det er, at Mads skal fordele de forskellige deltagere ud i heats. Mailen skal sendes senest om fredagen, hvorefter de forskellige heats og dommere bliver offentliggjort om lørdagen.

  Til alle jer der allerede har taget dommerkurset: I må meget gerne sende en mail til Mads@crossfitaalborg.dk, så Mads kan få et overblik over, hvem som nu er til hjælp som dommer.

  THE OPEN IS UPON US – REPRESENT CFAA!