logo
 • 26FEB

  Info omkring OPEN

  Så er det nu på torsdag, at den første WOD til OPEN bliver offentliggjort! Vi håber, at I er ligeså spændte som os!

  WOD 14.1 er altså lige på trapperne, og derfor vil vi herunder besvare en række generelle spørgsmål, der har været. Dette skulle gerne gøre forløbet mere overskueligt.
   
  Vi holder en briefing hver søndag klokken 12 for at gennemgå standarderne til den pågældende WOD. Sørg derfor venligst for at være der klokken 12, så vi kan komme i gang til tiden og få det hele gennemgået. Hvis man er forhindret i at deltage i briefingen, er det ens eget ansvar at se standarderne på Games.crossfit.com.
   
  Man skal selv skaffe dommer, hvis man ikke kan deltage søndag, dommeren skal have gennemført dommerkursuset.
   
  De, der har ambitioner om at komme til Regionals, kører i de første heats, som starter kl. 12.30. Det bliver forskelligt, hvor mange der kører i de forskellige heats, da dette afhænger af, hvilken WOD der kommer.
   
  Man skal selv sørge for at filme sin WOD, men vi vil selvfølgelig være behjælpelige, hvis der eksempelvis er tale om en WOD, hvor kameraet skal flyttes.
   
  Vi vil bede jer sende en mail til mads@crossfitaalborg.dk, hvis I deltager søndag. Dette skyldes, at Mads skal fordele de forskellige deltagere ud i heats. Mailen skal sendes senest om fredagen, hvorefter de forskellige heats og dommere bliver offentliggjort om lørdagen.
   
  Sørg for at læse reglerne igennem omkring OPEN:
   
  http://games.crossfit.com/about-the-games/the-open
   
  http://media.crossfit.com/games/pdf/2014CrossFitGames_Rulebook_140116.pdf
   

  Husk, vi kæmper ikke mod hinanden, men med hinanden!