logo
 • 12MAJ

  NY struktur - Læs her om ændringerne

  Først og fremmest skal der lyde en stor tak til alle vores medlemmer for konstruktive henvendelser omkring den nye struktur. Ud fra jeres forslag og vores egne ideer til, hvordan vi optimerer træningsmulighederne, ses her den fremtidige løsning (holdplan):

  Nedenstående følger de nye regler vedrørende fri-træning. Fri-træning er træning ved siden af hold, som man ikke er tilmeldt på. Også kendt som OPEN GYM.

  - Al fri-træning skal foregå i Sal B, når der er WOD i Sal A.

  - Under intro-, skill- og børnehold må der ikke trænes i sal B. De hold er markeret med rød i ovenstående plan.

  - Er der andre hold end ovenstående i Sal B skal instruktøren spørges om lov til fri-træning. Eksempelvis om mandagen klokken 19:30. Her vurderer instruktøren, om det er til gene, at der trænes sideløbende med holdet. Vurderingen munder med stor sandsynlighed ud i, at man får lov til at træne. 

  - På baggrund af lovgivningsmæssige forhold skal vi kunne dokumentere, hvor mange besøgende vi har i centret. Derfor skal de medlemmer, som benytter sig af fri-træning, angive deres navn på tavlen - selvfølgelig i den sal, hvor træningen er foregået. Dette er kun indtil, at det nye bookingsystem fungerer. Et nyt bookingsystem er under udvikling og med indførslen af dette, vil man altid skulle logge sig ind ved ankomst. På den måde bliver dokumentationen snarligt automatiseret.

  Den nye holdplan vil blive aktiv fra mandag d. 19 maj, idet booking-systemet skal ændres. Frem til d. 19 maj er reglerne for fri-træning, at det stadig skal foregå i Sal B. Dog er det ikke muligt under intro-, skill- og børnehold og samtidig skal der spørges om lov, hvis der er andre hold. Vi håber, at I vil være tålmodige frem til d. 19, hvor der fremadrettet vil være masser af muligheder for fri-træning igen.

  Vi håber og tror bestemt, at vi har fundet en løsning, som gør flest mulige tilfredse. Vores mål er at skabe rammer, således alle får det optimale ud af deres træning i CFAA.

  Som altid er feedback meget velkommen. Har I spørgsmål, så tag fat i os eller vores dygtige trænerteam.

  Med venlig hilsen,

  Mads og Martin