logo
 • 18JUN

  Core & Recovery Træning

  I morgen, torsdag d. 18 juni, vil RECOVERY-HOLDET blive erstattet med vores nye hold ved navn Core & Recovery Træning. Det er første gang, at  vi skal afprøve det, og vi har rigtig store forventninger. Vi er sikre på, at det bliver en succes, idet vi har fået tilknyttet holdet en meget kompetent og inspirerende instruktør ved navn Mindy. Kig ned klokken 17:30 og oplev det på tætteste hold.
   
  Læs mere om træningen og efterfølgende om den nye instruktør, Mindy, i nedenstående tekst.
   
  Om Core & Recovery Træning:
   
  Hovedfokus på disse hold vil være rygsøjlens alignment, core (også benævnt "powerhouse") samt den naturlige bevægelseskvalitet fra fødder til nakke.
   
  I dag ved vi, at core-træning er vigtigt for at have et stærkt "powerhouse", hvilket hjælper dig i alle øvelser. Det er altafgørende at være stærk i de inderste muskler omkring rygsøjlen. Det er nemlig ikke nok bare at træne din core udvendig for at have en sund og veltrænet krop.
   
  I CR (Core & Recovery) arbejder vi med de 7 grundprincipper, som består af:
   
  - Vejrtrækning
  - Bækkenbunden
  - De dybe mavemuskler/core
  - Bækkenbundens stilling, neutral og vippet
  - Brystkassen
  - Skulderbladene
  - Nakken
   
  For at gøre CR-træningen så varieret og alsidig som muligt, vil der blive anvendt traditionelle matworks-øvelser samt træningsredskaber i undervisningen. En CR-øvelse kan have mange formål, hvad angår bevægelse, styrke, smidighed osv.
  Hver enkelt CR-øvelse kan have flere fokuspunkter, som kan variere fra gang til gang.
  Mange af øvelserne vil være sammenlignelige med vores normale bevægelsesmønstre. Kroppen er nemlig skabt til bevægelse, og derfor er bevægelighed og kvaliteteten heraf en ligeså vigtig karakter som styrken i kroppen.
  Core & Recovery er, som navnet antyder, perfekt som supplement til ens Crossfit træning. Herudover kan det bruges som aktiv restitution på ens hviledag.
   
  Om underviseren:
   
  Mit navn er Mindy Gonzalez, og jeg er en super engageret og passioneret instruktør, som ånder og lever for mit fag omkring kropsbevidsthed. Jeg stræber efter at varetage min undervisning med stor indføling og respekt for den enkelte udøver. Jeg har trænet og undervist Pilates siden 2007 og yoga siden 2009, hvilket har givet mig god erfaring og en stor portion faglig viden omkring kroppen og sindets samarbejde, udholdenhed og koncentration.
   
  Jeg er uddannet Certificeret Pilates og Yoga Instruktør: og franklin metoden (sunde fødder) v/Pilates Aalborg. Certificeret DGI Yoga Nordjylland samt Certificeret Reformer 1 and Movement Principles: v/ Lotte Paarup. 
  Jeg fik kendskab til Crossfit i 2013 og siden har min interesse for sporten kun vokset. For mig er der rigtig stor lighed mellem Pilates, yoga og Crossfit, da alle 3 træningsformer tager udgangspunkt i en stærk core, vejrtrækning, smidighed og koordination. Jeg har altid drømt om at undervise seriøse atleter, som ønsker at blive en stærkere version af sig selv.
  Så jeg glæder mig til at se dig :)