logo
 • 05JUL

  MK Olie i CFAA!

  Det er med stor glæde, at vi hermed kan meddele, at vi i CFAA nu er forhandler af MK Olier. 
  MK Olie og Aronia er blandt de fineste, økologisk-certificerede produkter, der skaber balance i kroppen og styrker din skønhed og dit velvære indefra.

  MK Olie indeholder bl.a. kæmpenatlysolie, som virker utroligt balancerende på hormonsystemet og hybenkerneolie, som er fantastisk værdifuld, når det handler om heling af hud ved pigmentpletter, ved solskader og ved både tør og fedtet hud pga. hormonubalancer.
   
  Olierne vil bidrage til at stabilisere dit blodsukker, og du vil dermed opnå en reduktion i de typiske eftermiddags-"sukkercravings".
   
  I MK Olie Woman er der egyptisk sortkommenolie i rigelige mængder, hvilket er værdifuldt, da sortkommenolien i sig selv indeholder over 150 forskellige næringsstoffer, som direkte kan hjælpe til med at hæmme allergisk besvær i hud, hårbund, mave-tarm og luftveje og på den måde understøtte hormonbalancen ved hud- eller kropsbehandling.
   
  I MK Olie Mand er bl.a. bestående af græskarkerneolie, som er kendt for sin forebyggende effekt ved prostataproblemer og hjertekar-problemer - og hér er der hverken sparet på mængder eller kvalitet.
   
  MK Aronia består af koncentreret økologisk Aronia-bærsaft. Aronia-bær er en af naturens stærkeste antioxidanter, og den er i stand til at beskytte cellerne. Ved brug af MK Aronia Organic vil du mærke, hvordan små rynker, som findes rundt om bl.a. øjnene, udviskes.
   
  Det er en god idé at bruge MK Aronia Organic sammen med MK Olie for at opnå det bedste resultat.

  Se produkterne i shoppen: http://crossfitaalborg.dk/Shop