logo
 • 11MAJ

  Nyt kostforløb i CFAA!

  45 dages kostforløb i Crossfit Aalborg
  Føler du din træning står stille og du ikke rigtig rykker dig?
  Har du svært ved at lade søde og usunde madvarer ligge?
  Mangler du energi i hverdagen og i træningen?
  Mangler du lige at tabe de sidste kg?
  Vil du gerne opbygge mere muskel?
   
  Kan du nikke genkendende til en af følgende udsagn, er dette forløb lige noget for dig!
  Der er ingen tvivl om at kosten spiller en utrolig stor rolle, når det kommer til en sund livsstil og træning. Hos folk der dyrker Crossfit er dette absolut ingen undtagelse og om muligt vigtigere end nogensinde uanset hvilket niveau, du befinder dig på. Det er utrolig vigtigt at kroppen får de bedst mulige vilkår for at den enkelte kan udvikle sit fulde potentiale.
  I en krævende sport som Crossfit er det vigtigt at kroppen først og fremmest får de næringsstoffer, den har brug for i forbindelse med fysisk træning, men samtidig spiller kosten bestemt også en rolle i forbindelse med skadesforebyggelse, velvære og sundhed overordnet set.

  Forløbet er bygget op omkring et 45 dages forløb, hvor du som deltager opnår grundlæggende viden omkring kostsammensætning, kost i forhold til træning og information til efterfølgende at kunne forsætte selv.


  Info:
  Opstart d. 25 maj kl. 14.00 i Crossfit Aalborg. 
  Tilmelding skal ske seneste d.21 maj ved at maile til Vibeke Neustrup (
  vnjmar@hotmail.com), der er begrænsede pladser på 10 personer. Prisen er 1299 kr for medlemmer og 1499 kr for ikke medlemmer.


  Som deltager vil du få følgende:

  Info:

  • Introduktion til sund kost og næringsstoffer
  • Mappe med basisvarer, opskrifter, indkøb, fifs og tips
  • Kostplan individuelt tilpasset efter behov og mål
  Opsamling
  • Hvad er der sket siden sidst
  • Uddybende information omkring kost og sammensætningen af næringsstoffer
  • Kosttilskud
  • Søvn og vaner
  Afslutning
  • Redskaber til selv at kunne arbejdere videre med sund kost og sammensætning af denne.
  • Opsamling af forløbet og resultater heraf.
  • Alternativer og fødevare intolerance

  Der vil blive tale om en lille gruppe med mulighed for sparring og erfaringsudveksling med de øvrige deltagere på holdet. Facebook side med mulighed for at stille spørgsmål til det konkrete forløb, opskrifter og indkøb. Forløbet retter sig mod alle uanset alder, niveauer og mål.

  Vibeke Neustrup:
  Konkurrence og sundhedscoach – kostvejledning, træning og livsstilsændring.
  Med mere end 5 års erfaring som atlet i Bodyfitness og 3 deltagelser i Danmarksmesterskaberne bag mig beskæftiger jeg mig i dag som personlig træner, kostvejleder og konkurrencecoach.
  Jeg elsker at se folk rykke sig og være med til at give dem den information og viden der skal til for at de kan rykke sig tættere mod deres mål og drømme. Jeg oplever gang på gang at det er ganske få værktøjer der skal til for at folk selv på egen hånd kan bevæge sige videre og den udvikling og ”aha” oplevelse nyder jeg at være med til at give.
  Jeg er oftere og oftere vidne til menneskelige og kropslige forvandlinger som fylder mig med glæde hver gang jeg ser mine klienter ændre sig, blive gladere, få mere energi og bedre resultater i takt med at deres forløb skrider frem. Uanset, hvor mange gange jeg ser det, bliver jeg aldrig træt af det.
  Jeg glæder mig til at give en helt masse af denne viden videre til Jer hos Crossfit Aalborg og ikke mindst at se hvilken forskel det kan gøre for jer i jeres træning og hverdag.

  Her kan du læse nogen udtalers fra vores sidste deltagere:
   
  Helle Rossell Bols - 36år:
  Jeg elsker at træne Crossfit og gør det helst fire gange om ugen. Inden mit kostforløb hos Vibeke, hang min træning og min kost ikke sammen, med det resultat at jeg var konstant træt og udkørt. I samarbejde med Vibeke fandt vi ud af, at jeg langt fra spiste nok i løbet af en dag. Vibeke sammensatte en kostplan til mig med det mål, at kroppen får det brændstof, den har brug for. Jeg blev på ca. 14 dage trappet op til at spise mad i de mængder . Vibeke præsenterede en plan, som er super nem og overskuelig at gå til. Der er  god variation i de forskellige forslag til morgenmad, mellemmåltider, frokost osv. I de uger forløbet strakte sig over, var Vibeke desuden super sød til at supplere med andre måltider, hvis jeg ønskede det. Var der brug for en lille peptalk, var det også til rådighed
  Mit udgangspunkt for kostforløbet var simpelthen at få mere energi og overskud til at klare en hverdag med børn, job og træning. At spise struktureret og målrettet mine behov er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg har fået langt mere energi og overskud - og så løfter jeg også tungere  Selv om det ikke var et mål for mig, er det da en velkommen bonus.
  Vibeke har givet mig en masse redskaber, så jeg selv kan fortsætte den gode stil, og jeg vil klart anbefale et kostforløb med Vibeke. Hun er super dygtig!
   
  Daniel Birk - 25år:
  Jeg har altid haft problemer med at gaine og det kost forløbet gjorde for mig, var at sætte struktur på min kost. Ved at få nogle mængder og tidspunkter at følge kan jeg give min krop det den har brug for. Det gav med det samme udslag i min træning, jeg restituerede hurtigere og var dermed i stand til at træne hårdere og nå et nyt niveau.
   
  Anne Råbjerg Ulrich - 22år:
  Jeg er meget stolt af mine resultater. Jeg meldte mig til, fordi jeg gerne vil tabe mig og der gjorde jeg - 3 kg på 45 dage. Det har givet mig et helt andet syn på mad, og jeg har lært hvad maden kan gøre for mig.