logo
 • 14JUL

  Mor I Form!

  Et hold, som henvender sig til gravide og mødre med babyer, der gerne vil i form. På holder vil der blive trænet alt fra bækkenbund til konditionstræning med og uden baby. Konceptet går i sin enkelthed ud på, at babyer er velkomne imens mor træner. Der vil være rum for at gå til/fra, da vi ved babyerne ikke altid vil som mødrene vil. CrossFit vil inddrages, men i sådan en mængde at alle bliver udfordret og kan være med uanset hvilken form man er i. Udover der vil være musik, men i sådan en udstrækning, at de små ikke skal have høreværn på.

  Træningen vil tilpasses dig uanset dine behov.

  Josephine, som har været instruktør hos os siden 2013, startede holdet under sin første barsel og står stadig for programmeringen til holdene. I det daglige er Josephine fysioterapeut og underviser fysioterapeutstuderende på UCN, blandt andet i træning til gravide og efterfødselstræning.

  Josephine siger om holdet:” Holdet startede, fordi jeg manglede et sted, hvor jeg kunne træne på fuld gas. Fuld gas med Elias(min skønne dreng) og med de glæder, der følger med en fødsel/et spædbarn. Elias og jeg var velkommen til de alm. hold, men jeg blev afbrudt MANGE gange, fordi Elias havde behov for mig. De andre lignende tilbud i byen var enten andre genre såsom pilates, eller uden fokus på bækkenbunden. Og lad os være ærlige (trods fødsel) bør ingen tisse i bukserne under træning, så at sjippe doubleunders og lignende er ikke flatterende for alle nybagte mødre.

  Holdet startede i foråret 2015 og havde/har derfor en rummelig ånd, hvor amninger, skiftning og ‘vuggen på armen’ var mere reglen end undtagelsen. Om du er gravidblød, spændstig, har et barn med kolik, morsyge eller lignende skulle være lige meget. Alt sammen blev kombineret med styrke, puls og fokus på bækkenbunden samt delte mavemuskler. Alle øvelser kan justeres, så ALLE kan være med. Timen varer derfor også stadig 60 min+ så alle bliver færdige uanset babys behov.

  Første sommer stod der minimum 15 kvinder og maksimum 35, med deres børn omkring os. Det var så vanvittigt, at så mange mødre havde samme behov som jeg- og de kom igen!!”

  Fleksibilitet er et nøgleord både ift. timens længde, men også med hensyn til tilmelding. Derfor kan du ved os droppe ind, og betale via MobilePay. Tanken er at du ikke skal føle dig forpligtet, men komme af lyst og kan beslutte dig lige op til holdstart :-)

  Holdet afholdes hver mandag, onsdag og fredag kl. 10.00

  Har du spørgsmål til CrossFit Mom, så kontakt endelig Josephine på jose@crossfitaalborg.dk  eller info@crossfitaalborg.dk

  Josephine tilbyder desuden konsultationer, hvis du fx har spørgsmål angående graviditet, bækken og/eller efterfødsel. Prisen er 150 kr. for 15 min, og 225 kr. for 30 min. Tiden bookes på ovenstående e-mail.

  Læs mere på vores facebook gruppe: https://bit.ly/2TIjcpr
   
  Pris:
  Drop in 50,- (betales kontant i centeret eller via mobilpay)
  10 tursklippekort 399,-
   
  Vi glæder os til at Jer!