logo
 • 22NOV

  Ny VL-coach i CFAA!

  Ronni Bærentsen er den nye VL-coach, som kommer til at køre vores VL-hold mandag aften. Vi glæder os, og vi håber, at I vil tage godt imod ham.
   
  Som løfter:
  Siden jeg var en lille dreng har jeg dyrket vægtløftning. Mit første stævne var i en alder af bare 10 år, hvor jeg stødte 35 kg, hvilket var lidt over kropsvægt. Siden er det blevet til 24 danske senior mesterskaber, individuel og hold, 3 nordiske mesterskaber. Jeg har også deltaget ved EM og VM hvor en 10. Plads i stød ved VM er bedste resultat.
   
  Som træner:
  Jeg brænder stadig for min egen vægtløftning men har også lysten og finder glæde i at træne/undervise andre. Som VL træner har jeg igennem tiden trænet flere danske mestre, samt en enkelt europamester. For mig er teknikken altafgørende og uden tvivl vejen frem. God teknik er først og fremmest lig med mindre skadesrisiko men også den ”nemme” vej til at løfte flere kilo, så hvorfor ikke plukke de lavt hængende frugter først? Jeg glæder mig enormt meget til at ”arbejde” med VL holdet og ser frem til en masse flotte løft.