logo
 • 22DEC

  Girls Bootcamp vol. 3!

  CrossFit Aalborg afholder for tredje gang vores succesfulde Bootcamp kun for kvinder, Girls Bootcamp. Vi giver dig muligheden for at komme godt i gang med træningen i 2016 gennem hård fysisk træning, masser af sjov og socialt samvær.
  Bootcampen er, ligesom de foregående år, inspireret af Crossfit, og man vil efter denne periode have stærke forudsætninger for at udforske Crossfit-miljøet endnu mere. Bootcampen vil være et forløb med masser af sjov og ballade samt hård træning med nogle af landets bedste instruktører.

  Girls Bootcamp er et seks ugers træningsforløb med to træninger pr. uge, hver tirsdag og torsdag kl. 6.15-7.15. Der vil til hver af disse ugentlige træninger være én instruktør til stede, som vil tage sig grundigt af træningen og sørge for, at hver enkelt deltager går hjem med maksimalt udbytte hver gang.

  Prisen for at deltage i Girls Bootcamp er 1200kr pr. person. Hvis man tilmelder sig i et team af to personer, er prisen 2000kr (1000 kr pr. person). 
  Dette inkluderer:
  • Seks ugers specialiseret Bootcamp-træning
  • Girls Bootcamp t-shirt 
  • Mulighed for at deltage på andre hold i CrossFit Aalborg i perioden. Det gælder Yoga, Core & Recovery og Open Gym.

  Derudover vil der være rabat ved indmeldelse i CrossFit Aalborg efter afsluttet Girls Bootcamp. Tilbuddet vil være 99kr for den første måned.

  Girls Bootcamp starter op tirsdag d.12 januar 2016. Seneste tilmelding er søndag d. 10januar 2016.

  For tilmelding eller yderligere spørgsmål send en mail til martin@crossfitaalborg.dk.
  Der er plads til 16 på holdet, og det er derfor først til mølle! Vi ses i Crossfit Aalborg.