logo
 • 19APR

  Mette’s personlige træningsforløb

  Mette’s personlige træningsforløb: Martin Jensen hjalp mig af med mine skavanker.

  Jeg havde efterhånden trænet i Crossfit Aalborg i nogle år, så stedet var ikke nyt for mig. Jeg havde dog et ønske om at kunne udfordre og forbedre mig rent fysisk – og måske endda i så høj grad, at jeg kunne slippe af med de hjælpemidler, som jeg ellers har brugt i træningen.
  Derudover havde jeg et lille drøm om at kunne gå på hænder og at kunne sige til mine børn ”Hey, flyt jer lige! Mor går lige på hænder her!”
  Det allervigtigste for mig var dog at få hjælp til at komme af med de skavanker, som jeg ellers har gået og døjet med. Jeg er frisør og har derfor tendens til ondt i både skulder og baglår, hvilket også påvirkede min hverdag – for eksempel i forbindelse med min løbetræning.
  Jeg kendte Martin i forvejen fra Crossfit Aalborg og besluttede mig derfor for at booke et personligt forløb med netop ham. Det gav en tryghed, at han kendte mine svagheder, vidste hvad vi skulle arbejde med, og hvilke øvelser der var de rigtige for mig.
  Hele forløbet har været supersjovt, hårdt og meget varierende. Jeg er altid gået hjem med følelsen af at have fået max ud af timen, ingen unødvendige pauser og ja, kort ud sagt: Ingen kære mor!
  Timerne er fløjet af sted, og jeg har kunnet mærke en klar forbedring fra gang til gang.
  Forbedringerne har faktisk været så gode, at jeg på nuværende tidspunkt ikke længere mærker smerte i min skulder eller i mit baglår – hverken når jeg træner eller er på arbejde i salonen!
  Med andre ord er min fysiske tilstand bedre end nogensinde.
  Som en ekstra bonus, så laver jeg nu også pull ups uden elastik – og er heller ikke langt fra at kunne gå på hænder … Alt i alt har jeg fået alt det ud af forløbet, som jeg ville – og mere til. 
  Jeg kan derfor kun give mine allerbedste anbefalinger til Martin og Crossfit Aalborg.  Book din egen privat træning her:
   https://crossfitaalborg.dk/personlig-traening​