logo
 • 01MAJ

  Masters Challenge 2017

  Så er vi ved at være klar med det nye Masters Challenge-koncept. Det bliver d. 19 august 2017. Normalt er alder jo blot et tal, men for at deltage i denne konkurrence skal du have oplevet 32 somre eller mere.
   
  Bortset fra alderskriteriet, så kan alle tilmelde sig denne konkurrence. Uanset om du er medlem i Crossfit Aalborg eller ej. For at tilmelde dig skal du dog først oprette en brugerprofil. Denne er helt gratis og binder dig hverken til abonnement eller lignende.
   
  Alle, som indgår i Masterkategorien, kan naturligvis tilmelde sig konkurrencen. Man kan tilmelde sig konkurrencen som “Begynder", “Øvet" eller “i ganske god form, taget min alder i betragtning”.
   
  På trods af de forskellige kategorier, som man kan vælge at tilmelde sig under, konkurrerer alle i samme række (på tværs af alder, køn og niveau).
  Hver workout, vil således have tre ”udgaver”, som man laver alt efter hvilken kategori, man har tilmeldt sig. Da der trækkes lod om holdene på dagen kan det sagtens forekomme, at en “begynder” herre er på hold med en “øvet” dame.
   
  Der er således taget højde for, at et hold eksempelvis skal arbejde med to forskellige vægtstænger eller lave to forskellige bevægelser f.eks. HSPU og Push ups HR.
   
  Max antal deltagere:

  • Herre “I ganske god form, taget min alder i betragtning” – 16
  • Herre Øvet - 16
  • Herre Begynder - 16
  • Dame “I ganske god form, taget min alder i betragtning” 16
  • Dame Øvet – 16
  • Dame Begynder – 16
   
  Deltagerne skal igennem tre til fem WODs, som først vil blive offentliggjort ugen op til konkurrencen.
   
  Der vil være briefing for deltagerne kl.8.00 på dagen, hvor de vil få instruktion i dagens WODs og regler. Der trækkes lod om holdene på dagen.
   
  Første WOD sættes i gang kl.9.00. So be there!
   
  Det koster 200 kr. at deltage, og der vil være en t-shirt til hver deltager (husk at angive din t-shirt størrelse samt model ved tilmelding).
   
  Tilmelding og betaling foregår via nedenstående link:
  https://crossfitaalborg.dk/produkt/125/master-challenge-2017
   
  Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet. Seneste tilmelding er søndag d. 1.august!
   
  Hvis du har lyst til, at hjælpe på dagen, så send en mail til mr@crossfitaalborg.dk
  Masterfest:
   
  Der kommer selvfølgelig også en stor ”afterparty” efter konkurrence, mere info om dette senere.