logo
 • 01AUG

  BOOTCAMPEN VENDER TILBAGE!

  Bliver det sværere og sværere at komme op fra sofaen og af sted til træning? Mangler du motivation og en kickstart til en sundere livsstil? Har du længe haft lyst til at udforske crossfit-sporten? Har du lyst til at møde nogle i samme båd?
   
  Så er Crossfit Aalborgs Bootcamp måske noget for dig!
   
  Bootcamp-forløbet byder på seks sjove, udfordrende og lærerige uger for dig, som trænger til at prøve noget helt nyt! Du vil få gode redskaber til at styrke din egen motivation, lære din krop at kende – og alt sammen i selskab med 15 ligesindede kvinder.
   
  Forløbet starter op med introduktion lørdag d. 2/9 kl.13.30-15.30 og med første træning mandag d. 4./9 kl. 20.00.00-21.00
   
  Herefter består bootcampen af fire ugentlige træninger:
   
  - To fællestræninger i Crossfit Aalborg (mandag og onsdag 20.00-21.00)
  - To selvstændige træninger inkl. program (valgfrit sted)
  Vi fokuserer på høj intensitet af den sjove slags – imens der også bliver masser af tid til at styrke det sociale sammenhold imellem deltagere.
   
  Forløbet er henvendt til kvinder i alle aldre og, uanset hvilken form du er i, eller hvilket niveau du tidligere har trænet på.
   
  Derudover får du:
   
  - En kickstart til en sundere livsstil med råd og vejledning til at skabe gode træningsvaner i fremtiden
  - Oplæg fra kostvejleder og slankekonsulent Anette Riis: Gode kostråd, som i samspil med træningen vil forøge din energi
  - Vejning og vægtanalyse ved start og slut på forløbet
  - En stærk krop, bedre kondition og mere overskud i hverdagen
  - En fælles Facebook-gruppe, hvor der kan sparres med den tilknyttede instruktør og hinanden
   
  Derudover vil der som noget helt nyt være mulighed for at tilkøbe en skræddersyet kostplan, som udregnes efter dit basalstofskifte, hvor vejledning og vægtanalyse igennem hele forløbet indgår.
   
  Du vil blive guidet igennem hele forløbet af kompetente instruktører og vejledere, som samtidigt vil gøre sit, for at alle bevarer motivationen .
   
  Derfor vil der også halvvejs i forløbet blive afholdt en fælles hygge/træningsdag, hvor I samler op på de første tre uger samt gennemgår det nye træningsprogram.
   
  Pris for Bootcamp-forløbet: 1999 kr.
   
  Pris for skræddersyet kostplan: 1499 kr.
   
  For tidligere deltagere eller nuværende medlemmer af CFAA: 1599 kr.
   
  Der bliver rift om pladserne, så hvis det lyder som noget for dig og måske din søster, mor eller veninde, så få jer tilmeldt i en fart!
   
  Dette gør I ved at sende en mail til martin@crossfitaalborg.dk; Bemærk at tilmeldingen først er bindende, når betalingen er gennemført.
   
  Læs om en tidligere deltagers oplevelse med forløbet her: https://crossfitaalborg.dk/Nyheder?id=408