logo
 • 27OCT

  NYT SAMARBEJDE MED TEESHOPPEN.

  Vi er glade for endelig at kunne offentliggøre, at Crossfit Aalborg har indgået et samarbejde med den Aalborgensiske virksomhed TeeShoppen.
   
  TeeShoppen er kendt for at producere lækkert kvalitetstøj; og netop derfor er vi ekstra begejstrede over at kunne præsentere en helt ny CFAA-kollektion - med dem som leverandør!
   
  Samarbejdet skydes i gang med et uimodståeligt tilbud på Crossfit Aalborg Suit. - bestående af en hoodie med tilhørende sweat pants (findes i sort og grå).

  Køber man inden d. 5. november er der nemlig en besparelse på 199 kr.
   
  Køb på følgende link: https://crossfitaalborg.dk/produkt/131/cfaa-suit
   
  Derudover er der også en helt ny CFAA-shirt på vej, der også vil kunne bestilles i farverne sort, hvid, grå eller navy.
   
  T-shirten fås i både herre- dame og børnemodel; men da det denne gang er med ny leverandør, og dermed en anderledes pasform, opfordrer vi alle til at prøve modellen i centeret før bestilling. (Dette gælder os alle deltager til Jule-Challenge)
   
  I vælger selv motiv på for- og bagside, men vi kan samtidigt afsløre, at vi har adopteret et nyt statement, som I fremover også har mulighed for at vælge som tryk.
   
  T-shirt købes på følgende link: https://crossfitaalborg.dk/produkt/118/cfaa-t-shirt-
   
  Et statement, som vi synes passer perfekt til CFAA og ALLE vores medlemmer, nemlig: #NEMT
   
  I bestiller hele jeres nye garderobe via vores Shop på hjemmesiden www.crossfitaalborg.dk Det er ret #NEMT, så hold jer ikke tilbage.