logo
 • 02JAN

  JANUAR TILBUD

  KICKSTART DIT ÅR HOS CROSSFIT AALBORG!

  Har julefedtet sat sig lidt for godt fast? Har du et ønske om at indføre gode vaner i det nye år? Hvorfor så ikke gøre det i byens bedste Box?
  I januar måned kan du tilmed få den første måneds medlemskab til en eksklusiv nytårspris på kun 99 kr. (0 kr. i oprettelse), hvis du tilmelder dig inden d. 15. januar (SPAR 399 KR.).

  Tilmeld dig her: https://crossfitaalborg.dk/opret

  Hos CrossFit Aalborg tilbyder vi byens bedste træningsmiljø med et helt fantastisk fællesskab og veluddannede instruktører.

  CrossFit-sporten byder på funktionel træning med høj puls og træning af alle muskelgrupper i varierende bevægelser. Hver dag byder på nye workouts og udfordringer, hvilket sikrer en variation i din træning, øger din motivation, og dermed er med til at skabe et perfekt fundament for synlige resultater. Alt du skal gøre, er at møde op – vi får dig igennem resten.

  CrossFit er varierende, sjovt og henvender sig til alle. Uanset din alder eller hvilket fysisk udgangspunkt du starter på, så garanterer vores dygtige instruktører, at du kan få lige netop den hjælp, som du har brug for.

  CrossFit Aalborg er også især kendt for sit unikke sammenhold, det sociale fællesskab og et trygt træningsmiljø: Noget som også kan være med til at hjælpe dig på vej mod en bedre form og et bedre velvære.

  Så er du på udkig efter et varigt vægttab, velvære, muskeltoning eller din bedste form nogensinde, er CrossFit-sporten helt sikkert noget for dig.

  Du kan finde mere info om vores introprogram her:
  https://crossfitaalborg.dk/opstart--kom-godt-i-gang

  **HUSK!** Gratis introtræning hver torsdag kl. 18.00-19.00!

  *OBS: Efter tilbudsperioden vil du automatisk overgå til normalt medlemskab. Med dette tilbud kan du tidligst melde dig ud efter tre måneder. Tilbuddet er kun gældende for personer, som ikke har været medlem i de seneste 12 måneder.