logo
 • 21MAR

  Rohold i CrossFit Aalborg

  Har du lyst til at blive bedre til at ro? Blive bedre både teknisk og taktisk i romaskinen? Måske du har lyst til at kombinere din CrossFittræning med en anden form for træning, som stadig foregår i Danmarks bedste box?

  Så har du nu muligheden. Som et forsøg starter vi nemlig et lille intimt rohold op hver anden uge fra uge 16 – tirsdag kl.16.30-17.30 i Sal C. Holdet bliver med plads til seks personer, som vil blive instrueret og trænet af vores Box Manager, Kia, som har flere års erfaring med rosporten, og som arbejder som konsulent for det danske roforbund, Dansk Forening for Rosport.

  Holdet vil både have fokus på teknik og fysisk træning i romaskinen. Du vil med dette hold få indblik i hvilke overvejelser, man skal gøre sig ved forskellige programmer i romaskinen både i forhold til wattudvikling og tempo (stroke/min).

  Kia fortæller:
  ”Roning får mere og mere plads inden for crossfitverden, så i det hele taget ville det være fint for enhver crossfitter at få et større indblik i teknikken og taktikken i romaskinen. Derudover er roning er god fysisk aktivitet, man kan kombinere sin crossfittræning med, da den er mindre belastende end f.eks. løb. Vi løfter ikke vores egen kropsvægt og kan derfor fokusere 100 % på god og energisparende teknik og på at give den gas, når man skal. Jeg oplever mange sige ”roning er bare mega hårdt”, og det er det skam også, men det behøves ikke være hårdt hele tiden, og det vil et større indblik i sporten afhjælpe.”