logo
 • 30JUL

  ER GIRLS BOOTCAMP NOGET FOR MIG?

  Til september starter vi vores populære Girls Bootcamp op igen, og deltagerlisten vokser!
   
  Vi får ofte mange spørgsmål vedrørende sværhedsgraden af bootcampen: "Jeg har ikke trænet længe, kan jeg overhovedet klare det? Hvad med mine skade, vil jeg overhovedet få noget ud af forløbet?" Svaret er ja!
   
  Uanset hvad du må have med i bagagen, så kan vi hjælpe dig med at komme i mål.
   
  Marie Reinholt Kabbeltved var deltager på vores sidste bootcamp og havde lidt svært ved at tro på, at hendes krop kunne dét, som vi bad den om.
   
  Læs om hendes oplevelse her:
  "Efteruddannelse og en hektisk hverdag er bare ikke en undskyldning for ikke at passe på din krop. Min styrke var blevet svag, og min ryg drillede.
  En ting var helt sikkert: Jeg måtte i gang, hvis jeg skulle kunne holde til at arbejde de næste mange, mange år. Spørgsmålet var bare så hvad jeg skulle i gang med for – hold nu fast – et fitness-mekka.
  Jeg ringede derfor til min kammerat Martin, som ejer Crossfit Aalborg, og rådførete mig med ham. Beslutningen blev taget efter 2 minutter: Jeg skulle starte på Bootcamp.
  Det har været en fornøjelse at træne med 12 skønne damer og en meget velkvalificeret træner i 8 uger.
  Man blev lynhurtigt en del af et team - et fællesskab, hvilket jeg også har erfaret er mentaliteten hos Crossfit Aalborg.
  Humøret er altid højt, og du bliver altid mødt med et smil.
  Det bedste af det hele er, at jeg kan mærke, min ryg er blevet stærkere! Jeg har derfor valgt at melde mig ind i Crossfit Aalborg og fortsætte træningen.
  Bootcampen var det bedste kickstart for mig - så kæmpe High-five herfra
  Hvis jeg kan - så kan alle."

  HUSK: Der er begrænsede pladser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

  Du kan læse endnu mere om Bootcampen her: https://bit.ly/2Jx3i8L