logo
 • 20AUG

  NYT SAMARBEJDE I CROSSFIT AALBORG!

  CrossFit Aalborg har indgået en samarbejdsaftale med Din SundhedsCoach, som tilbyder kostvejledning og sundhedscoaching.
   
  Læs mere om Mariannes erfaringer med kostvejledning nedenfor, og kontakt hende direkte for nærmere dialog om, hvordan hun kan hjælpe dig.
   
  Marianne vil fremover kunne guide dig gennem junglen af kost og fødevarer, uanset om du har et ønske om at smide de overflødige kilo, øge din muskelmasse eller bare mangler et kickstart til en sundere livsstil.
   
  ”For at få det optimale ud af din træningsindsats, kan det være en rigtig god idé at få kigget dine kostvaner lidt efter i sømmene. Rigtig mange spiser nemlig slet ikke varieret nok, og kroppen får dermed ikke den ernæring, den har brug for, for at kunne fungere optimalt. Det gælder både i forhold til de helt basale funktioner som stofskifte og fordøjelse, men selvfølgelig også muskelopbygning og fedtforbrænding.
   
  Løsningen kan være en kostplan, der er nem at følge, hvor du hverken skal tælle kalorier eller bruge indviklede opskrifter. Når du får lidt mere struktur på din kost, og spiser mad med mere næring, vil du opleve en øget energi, en mere optimal fordøjelse og bedre resultater af din træning”.
   
  Kan du genkende dig selv i ovenstående, så kontakt Marianne på 4058 4059 eller kontakt@dinsundhedscoach.nu – så I kan tage en snak om, hvordan hun bedst muligt kan hjælpe dig.
   
  Se priserne og læs mere på følgende link: https://crossfitaalborg.dk/produkt/126/kostplan-%26-vejledning