logo
 • 20AUG

  Squat Mobility Workshop

  Squat Mobility Workshop med Coach Julie Schytte.

  Skulle det være en god dyb squat-position? Back-, front-, og overheadsquat?

  Lørdag d. 01/09 kl.12.00-13.30 kan du både få arbejdet hele kroppen igennem med henblik på en dybere squat, men også få inspiration til et par øvelser, som du kan begynde at arbejde med til hverdag. Vi finder frem til lige præcis hvilke øvelser, du vil have allermest gavn af at starte med og som vil give dig det største udbytte.
  Mobilitets træning behøver ikke at tage en halv eller en hel time hver gang – få gode øveser, som trænes ofte kan give mindst lige så gode resultater.
  Målet med workshoppen er at arbejde både ankler, hofter, ryg og skuldre igennem i de retninger, som de skal kunne bevæge sig i til en god, dyb squat-position samt at give dig redskaber, som du kan bruge i din træning fremover, for at forbedre din mobilitet. Der er afsat tid til, at man kan stille spørgsmål til ens egne udfordringer med squat-positionen, mobilitet generelt eller hvad man har brug for at spørge om. 
  Uanset om du har en god squat i forvejen eller knap kan bøje knæene, uden at overkroppen vælter forover, kan du få glæde af workshoppen!

  Medbring gerne egen foamroller og/eller massagebold (f.eks. lacrosse bold) hvis du har. Dette er dog ikke et krav for deltagelse.

  I tilmelder Jer igennem booking.
   
  Jeg glæder mig til at se jer :)