logo
 • 20SEP

  FÅ EN STÆRK KROP MED PERSONLIG TRÆNING

  Selvom holdtræning og fællesskabet uden tvivl er hjertebarnet hos Crossfit Aalborg, så brænder vi i ligeså høj grad for fysisk udvikling med individuelle resultater.
  Derfor er personlig træning med fokus på den enkelte også blandt vores mærkesager i Boxen
  Igennem årene har vi hjulpet massevis af mennesker med at udvikle og opbygge deres fysik, vende stærkt tilbage efter skader – eller bare generelt få det bedre i sin krop
  Med personlig træning får du lige netop det fokus, du har behov for; og vi er uddannede til at vide, hvordan vi bedst muligt kan gøre en forskel for den enkelte.
  På denne måde kan vi sammen sikre, at din krop får den rette (genop)træning, og dermed komme et skridt nærmere et bedre og mere smertefrit liv.
   
  Anja Aase Pors har for nyligt afsluttet et PT-forløb og fortæller følgende:
   
  “Hej, Kan I hjælpe mig?”
  Det var det første jeg spurgte om, da jeg første gang henvendte mig til CFAA.
  Jeg har gået med en diskusprolaps i mere end tre år og kæmpet med daglige smerter, været igennem utallige typer genoptræningsprogrammer og behandlingsmetoder ... og stadig ikke fundet nøglen til succes med træning og rygskade.
  Jeg har aldrig oplevet så varm en velkomst og følt mig i så sikre hænder, som da jeg trådte ind i Boxen til en uformel samtale om mine muligheder i CFAA.
  Løsningen blev personlig træning, som blev tilpasset mit funktionsniveau, hvor formålet var at genopbygge kropsbevidsthed, bevægelighed, fysisk styrke og bekæmpe angsten for at træne.
  Efter tre måneder ved den skønneste, dygtigste og mest engagerede coach (Martin), kan jeg virkelige se og mærke enorme fremskridt.
  Min motivation er boostet, styrken er øget, bevægeligheden er enormt forbedret, og glæden ved træningen afspejler sig nu også i sunde kostvaner og generelt et mere aktivt liv.
  Jeg er nu klar til de almindelige CFAA workouts, de mange andre kyndige instruktører og leve et stærkere liv med en rygskade.
  Bedste beslutning EVER og jeg vil glædeligt fortælle om min fantastiske oplevelse med PT til alle, som vil lytte!"


   
  Er du interesseret i at vide, hvad vi kan gøre for dig? Så send en mail til info@crossfitaalborg.dk, eller læs mere her: https://crossfitaalborg.dk/personlig-traening