logo
 • 15NOV

  Helles forløb med Personlig træning

  For ikke så længe siden satte TV2 fokus på cancer. En uge, hvor vi sætter fokus på dem, der er ramt. Men selvom den uge er overstået, er der stadig nogle, der er ramt - og som rammes. Helle er 56 år og fik for første gang konstateret kræft i april 2001. Men i stedet for at gå i stå, er Helle en ægte fighter, der bruger crossfit aktivt i sygdomsprocessen.

  Læs Helles beretning:
  _
  Jeg fik brystkræft, hvor jeg fik fjernet det ene bryst og efterfølgende fik 7 gange kemoterapi og 20 strålebehandlinger. I år fandt lægerne nogle brystkræftceller i min lungevæske, og det viste sig, at jeg havde brystkræftceller, der var vækket til live og nu havde sat sig spor i min krop. Jeg var både ked af det og rasende tosset, da jeg fik beskeden om kræft for anden gang. Kunne det passe, at jeg stod for tur igen, at jeg som den eneste på min store arbejdsplads blev ramt og så ovenikøbet to gange!?
  _
  Kræft gøres ikke op i retfærdighed, du må tage imod den som en udfordring og finde ud af, hvad du kan og vil stille op med den. En ting satte jeg mig for, og det var, at jeg ville gøre ALT for at vinde over kræften.
  _
  Jeg tog kontakt til Martin Jensen i CrossFit Aalborg, da jeg vidste, at Martin har erfaringer med kræftpatienter og træning. Jeg gjorde det, fordi jeg efter den første kræftdiagnose tog næsten 15 kg på, og min form var ikke-eksisterende. Det skulle ikke ske denne gang, derfor kontaktede jeg Martin.
  _
  Martins erfaring, og den måde han koncentrerer sig om en på, og finder ud af, hvor vi skal starte, var fantastisk. Det jeg får ud af træningen er ikke kun at komme i bedre form. Det er også at få svedt og nogle gange skreget eller grædt din vrede og frustrationer ud. Ja det kan også være at skrige af glæde, fordi du kan mærke, du lever.
  _
  I dag vil jeg ikke undvære træningen for noget. Den giver mig et energiboost af format, og jeg føler mig stærk og rask. Jeg har opnået at få det fysisk meget bedre, mit sind er blevet lettere, og jeg bruger helt klart træningen som en del af min behandling.
  _
  Er du interesseret i at vide, hvad vi kan gøre for dig? Så send en mail til info@crossfitaalborg.dk, eller læs mere her: https://crossfitaalborg.dk/personlig-traening