logo
 • 14DEC

  Beginners Competition

  Lørdag d. 9 februar 2019 inviterer CFAA, for første gang, til en konkurrence KUN for crossfittere, der aldrig har deltaget i en konkurrence før.
   
  Beginners Competition er en intern TEAM-konkurrence, hvor der vil være fokus på at have en sjov og lærerig dag i en konkurrencekontekst.
   
  Konkurrencen vil byde på én kvinderække og én herrerække. Så skynd dig at finde en makker uden konkurrenceerfaring og få meldt Jer til.
   
  (NB! Hvis man har tilmeldt sig vores Jule Challenge som første konkurrence nogensinde i begynderrækken, har man stadig lov at deltage)
   
  Dagen vil byde på tre WOD’s + finale. Alle WOD’s vil være simple og begyndervenlige, da vi ønsker at fokus skal være på en konkurrere i et crossfit-setting samt at have overskud til hygge og socialt samvær med de andre deltagere.
   
  Vi starter dagen med briefing kl.8.00, og første heat bliver fløjtet i gang kl.9.00. Vi regner med, at dagen rundes af kl.15.00 – selvfølgelig afhængigt af antal deltagere. Vi går efter et minimum på seks hold pr. række for, at dagen gennemføres.
   
  Det koster 399,- at deltage (inkl. T-shirt). Tilmelding senest søndag d. 6 januar 2019.

  Tilmelding foregår via følgende link: https://crossfitaalborg.dk/produkt/136/beginners-competition
   
  Alle spørgsmål vedr. konkurrencen kan stilles til Martin, Kia eller Christian.