logo
 • 18FEB

  OPEN FRIDAY

  Så er det snart OPEN-tid, og igen i år kører vi med vores sociale hyggearrangement hver fredag aften kl.18.00 i fem uger:
   
  • Fredag d.22 februar 2019
  • Fredag d. 1 marts 2019
  • Fredag d. 8 marts 2019 
  • Fredag d. 15 marts 2019 
  • Fredag d. 22 marts 2019 
   
  Alle OPEN-workouts bliver offentliggjort torsdag i OPEN-perioden, og alle fredagens WOD’s vil derfor være denne workout.
   
  Hvis man f.eks. ikke kan nå at komme på et af fredagens hold eller vildt gerne vil dyste i et fantastisk set up med heats, hepning og altid god stemning, så er det fredag aften, du skal melde dig til.
   
  Her vil den offentliggjorte OPEN-workout bliver kørt i heats og med fast dommer. Denne aften er for ALLE – uanset niveau Jom du er konkurrence-, scaled-, masters- eller hyggeatlet, så kan man tilmelde sig disse aftener.
   
  Man tilmelder sig ved at sende en mail til kia@crossfitaalborg.dksenest torsdag aften kl.20.00 hver uge, hvorefter Kia vil stå for heatinddeling samt tildeling af dommer. Heats og dommer vil blive offentliggjort hver fredag senest kl.12.00 i OPEN-perioden.
   
  Hvis I ikke allerede er tilmeldt OPEN, kan I gøre dette her:
  https://games.crossfit.com/register/athlete og angiver CrossFit Aalborg som box. Hvis I ikke allerede har en bruger, skal I oprette en.


  Første OPEN FRIDAY bliver, som skrevet, nu på fredag d. 22 februar, så tilmeldinger, både som atlet og dommer, til denne fredag skal senest sendes nu på torsdag d. 21 februar.
   
  Det bliver en FEST, og vi glæder os!!