logo
 • 26AUG

  Mix-Challenge 2019

  I kan godt begynde at glæde Jer, d. 28 september er vi klar med Mix-Challenge. Vi skal have kåret det fitteste hold bestående af én mand og én kvinde – så skynd Jer og find Jeres yndlingsmakker af modsatte køn  
  Der er plads til 48 I alt.
  Som noget nyt I år, kører vi “All Levels” det vil sige at Begynder, Øvede, RX for lov til at prøver kræfter imod hinanden I to første events, derefter bliver deltagerne inddelt I tre rækker:
   
  Rækkerne vil være som følgende:
  • Begyndere (herrer/damer)
  • Øvede (herrer/damer)
  • Elite (herrer/damer)

   
  Det er vigtig at sige, at alle kan være med på de to første events, uanset hvilken niveau man er på  
   
  Antal deltager går videre efter de første to wods, hvor man kommer i række efter samlet placering. På denne måde sikker vi, at alle kommer med I den række som det passer, selv om man er mixet sammen I forskellige niveauer.
   
  Deltagerne skal igennem tre til fem WODs. Der vil være briefing for deltagerne kl.8.00 på dagen, hvor de vil få instruktion i dagens WODs og regler. Første WOD sættes i gang kl.9.00. So be there!
   
  Det koster 500 kr. pr. hold at deltage, og der vil være en t-shirt til hver deltager (husk at angive din t-shirt størrelse ved tilmelding).
   
  Tilmelding og betaling foregår via nedenstående link:
  https://bit.ly/30KAumo
   
  Seneste frist for tilmelding er d. 13 september.
   
  Afterparty mere info kommer!
  Har man lyst til at give en hånd med på dagen, så smid en kommentar herunder- eller send en e-mail på martin@crossfitaalborg.dk