logo
 • 10MAJ

  Udendørstræning på programmet!

  Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi fra den 13/5 starter op med udendørstræning i CrossFit Aalborg.

  Vi er heldige at have et stort udeområde, som vi i den forbindelse kan anvende – med retningslinjer selvfølgelig.

  Som tidligere nævnt, vil det være muligt at booke sig ind på både holdtræning og Open Gym via hjemmesiden. En OG-booking vil være af 60 minutters varighed, mens et hold er 45 min. inkl. 10 minutters oprydning. Der er plads til 9 personer pr. holdtræning og 10 personer til Open Gym.

  Det bliver som udgangspunkt kun muligt at booke én træning ad gangen frem til d. 6/8.

  Holdtræningen vil primært involvere body weight, kasser, KB, sjippetov og lignende.

  Til Open Gym vil der ikke være yderligere udstyr til rådighed end det, der allerede står til rådighed udenfor. Udvalget vil sandsynligvis blive udvidet løbende, men vi skal lige se det hele an, før vi sætter for meget i gang.

  Har man eget udstyr, er man velkommen til at medbringe dette – på eget ansvar. Medlemmer, der deltager i Open Gym har selv ansvar for at overholde reglerne om 2 meters afstand til hinanden.

  Vi vil nu arbejde frem mod at I får de allersikreste rammer at træne i – og håber, at I vil hjælpe os med, at retningslinjerne overholdes. Kun sådan bliver det muligt for os at mødes til træning sammen igen... næsten som vi plejer.

  Holdplanen justeres løbende, og kapaciteten samt frekvensen af holdene vil følge anbefalingerne.

  Hold samt OG kan anvendes af alle aktive medlemmer via medlemskab eller klippekort. Drop-in er ikke en mulighed i denne periode.

  Som sagt er vi stadig nye i denne her situation, så vær tålmodige, og bær over med eventuelle børnefejl – vi gør alt, hvad vi kan for at følge med.

  Vi glæder os til at se jer <3