logo
 • 13MAJ

  VI ÅBNER OP FOR UDENDØRSTRÆNING!

  Efter måneders nedlukning er der nu endelig lys forenden af tunnelen, og vi tilbyder nu vores medlemmer udendørstræning.

  Træningen kommer til at finde sted på Boxens eget udendørsareal og bliver ved med alle nødvendige forbehold. Reglerne fremgår i illustrationen nedenfor. 

  Hvad end du ønsker at komme på hold eller træne OPEN GYM skal du booke det via hjemmesiden.

  Det vil være muligt at booke sig ind på både holdtræning og Open Gym via hjemmesiden. En OG-booking vil være af 60 minutters varighed, mens et hold er 45 min. inkl. 10 minutters oprydning. Der er plads til 9 personer pr. holdtræning og 10 personer til Open Gym.

  Det bliver som udgangspunkt kun muligt at booke én træning ad gangen frem til d. 6/8.

  Holdtræningen vil primært involvere body weight, kasser, KB, sjippetov og lignende.

  Til Open Gym vil der ikke være yderligere udstyr til rådighed end det, der allerede står til rådighed udenfor. Udvalget vil sandsynligvis blive udvidet løbende, men vi skal lige se det hele an, før vi sætter for meget i gang.

  Har man eget udstyr, er man velkommen til at medbringe dette – på eget ansvar. Medlemmer, der deltager i Open Gym har selv ansvar for at overholde reglerne om 2 meters afstand til hinanden.

  Vi vil nu arbejde frem mod at I får de allersikreste rammer at træne i – og håber, at I vil hjælpe os med, at retningslinjerne overholdes. Kun sådan bliver det muligt for os at mødes til træning sammen igen... næsten som vi plejer.

  Holdplanen justeres løbende, og kapaciteten samt frekvensen af holdene vil følge anbefalingerne.

  Hold samt OG kan anvendes af alle aktive medlemmer.