logo
 • 25OCT

  Nye restriktioner i CFAA

  Efter den sidste pressemeddelelse er der selvfølgelig også kommet nogle nye restriktioner hos os.
  Én af restriktionerne betyder, at man fremover skal bære mundbind, når man ankommer til Boxen og hele vejen hen til omklædningsrummet. Så snart man er omklædt til træning, skal man ikke længere bære mundbind. Der skal ligeledes bæres mundbind, når du befinder dig i loungeområdet.
   
  Ifølge de nye regler må man i den kommende tid max samles 10 personer – det får blandt andet konsekvenser for vores hold, hvor der nu max må være 9 deltagere på plus instruktør. Alle hold vil desuden havde en varighed af 45 minutter – pånær yoga- morgen- børne- VL- og introholdene, der fortsat er 1 time lange.
   
  Sal A vil fra i morgen primært blive brugt som holdsal, hvor der må være 9 personer på hvert hold. Reglerne gælder som sagt allerede fra i morgen,og her vil det være de ni første, der bookede sig på holdet, der får plads. I bedes derfor dobbeltjekke, om I stadig har en plads på holdet.
  Sal A er desuden blevet opdelt i to således, at der kan køres Open Gym i den ene halvdel, mens der er holdtræning i den anden. Selvfølgelig med forbehold og under den forudsætning, at holddeltagerne altid har førsteret.
   
  Sal B er fortsat forbeholdt OPEN GYM og skal også stadig bookes i systemet. Vær opmærksom på, at det fremgår som Sal C i bookingen.
   
  Sal C vil fungere som Kettlebell- og "BASIC"-hold, der nu også er reduceret til 45 minutter – ligesom vi kender fra sommerens outdoor-hold. Vær opmærksom på, at det fremgår som Sal B i bookingen.
   
  TEAM WOD er taget af planen og erstattes fremover igen med almindelige.
   
  Vores gratis prøvetime afskaffes foreløbigt i fire uger til fordel for vores nuværende medlemmer.
  Myndighedernes nye retningslinjer er desværre ikke helt gennemskuelige for os endnu. Det betyder, at der muligvis kan komme ændringer i den kommende tid. Vi holder jer opdateret løbende.
   
  Derudover appelerer vi til at:
  – Badning og omklædning skal så vidt muligt ske hjemmefra, således, at man opholder sig mindst muligt i omklædningsrummet
  – Hold afstand til dem, du er på hold med; hvis ikke for din egen skyld, så for deres
  – Alle rengøringsregler er stadig gældende
  – Undgå for meget ventetid i centeret: Kom fem minutter før holdstart og tag afsted så vidt muligt bagefter.
  – Skal du på hold i Sal C bedes du vente i Sal B mens deltagerne i Sal A venter i loungeområdet. Husk afstand!
  – Hold øje med bookingen, og se, hvornår der er plads til at træne. Er der mange på, så udskyd træningen til et andet tidspunkt
  – Man kan max booke to hold ad gangen, for at vi og systemet hele tiden kan følge med
   
  Vi ved godt, at det hele kan virke uoverskueligt lige nu, men vi håber, at I er med os og villige til at løfte i flok, så vi alle kan komme sikkert ud på den anden side. 
   
  Tak for jeres forståelse <3