logo
 • 01NOV

  OBS! NYE RESTRIKTIONER

  Efter den sidste pressemeddelelse er der selvfølgelig også kommet nogle nye restriktioner hos os.

  Én af restriktionerne betyder, at man fremover skal bære mundbind, når man ankommer til Boxen og hele vejen hen til omklædningsrummet. Så snart man er omklædt til træning, skal man ikke længere bære mundbind. Der skal ligeledes bæres mundbind, når du befinder dig i loungeområdet.

  Ifølge de nye regler må man i den kommende tid max samles 10 personer – det får blandt andet konsekvenser for vores hold i Sal A, der fremover bliver opdelt i to grupper á hhv. 9 og 7 personer. Er du blandt de 9 første i bookingen, skal du gå til højre (samme side som pull-up baren), mens de sidste 7 skal gå til venstre. Herefter må instruktøren undervise grupperne synkront.

  Sal B er fortsat forbeholdt OPEN GYM og skal også stadig bookes i systemet. Vær opmærksom på, at det fremgår som Sal C i bookingen.

  Sal C vil fungere som Kettlebell- og "BASIC"-hold, der nu også er reduceret til 45 minutter – ligesom vi kender fra sommerens outdoor-hold. Vær opmærksom på, at det fremgår som Sal B i bookingen.

  TEAM WOD er taget af planen og erstattes fremover igen med almindelige.

  Vores gratis prøvetime om torsdagen finder stadig sted, men man skal booke plads på mail info@crossfitaalborg.dk.

  Derudover appelerer vi til at:
  – Badning og omklædning skal så vidt muligt ske hjemmefra, således, at man opholder sig mindst muligt i omklædningsrummet
  – Hold afstand til dem, du er på hold med; hvis ikke for din egen skyld, så for deres
  – Alle rengøringsregler er stadig gældende
  – Undgå for meget ventetid i centeret: Kom fem minutter før holdstart og tag afsted så vidt muligt bagefter.
  – Skal du på hold i Sal C bedes du vente i Sal B mens deltagerne i Sal A venter i loungeområdet. Husk afstand!
  – Hold øje med bookingen, og se, hvornår der er plads til at træne. Er der mange på, så udskyd træningen til et andet tidspunkt
  – Man kan max booke to hold ad gangen, for at vi og systemet hele tiden kan følge med

  Vi ved godt, at det hele kan virke uoverskueligt lige nu, men vi håber, at I er med os og villige til at løfte i flok, så vi alle kan komme sikkert ud på den anden side.

  Tak for jeres forståelse.