logo
 • 26NOV

  CFAA MUNDBIND!

  Nu hvor vi absolut skal have mundbind på, hvorfor så ikke gå all in?  Derfor har vi fået produceret vores helt egne af 100 % bomuld i genanvendeligt stof – og så er de oveni købet økologiske.

  I Danmark er der krav om at benytte mundbind i offentligheden, men det er ikke et krav, at de skal være CE-godkendte eller medicinske – og det er disse heller ikke, skal det slås fast.

  Mundbindene skal forudbestilles i shoppen, og herefter kan der gå op til 10 dage, før de kan afhentes i centeret.

  I kan købe mundbindene via følgende link: https://crossfitaalborg.dk/produkt/146/cfaa-mundbind!-

Nedlukning  


Regler & betingelser​:

Som følge af den seneste forlængelse af nedlukningen, får vi en del spørgsmål vedr. medlemskab.
 
Disse forsøges besvares i følgende tekst. Som udgangspunkt er det sådan, at alle medlemskaber kører videre, medmindre man aktivt går ind og sætter det på pause eller opsiger det.
 
Hvis man ikke ønsker at være medlem under nedlukningsperioden, kan man enten vælge at sætte sit abonnement på pause, hvilket gælder 1 måned fra datoen, hvor det sættes det i bero, og kan ikke genstartes før tidligst en måned efter denne dag – eller opsige det. Vælger man den sidste løsning, er reglerne således, at medlemskaber kan til enhver tid opsiges med et varsel på antal dage indtil betalingsdato + 1 måned.
 
Gebyret på 150 kr. for at sætte i bero er foreløbigt fjernet, hvorimod opstartsgebyret fastholdes som hidtil. 
 
Uanset hvilken løsning, du vælger, skal dette ske til info@crossfitaalborg.dk. Hertil kan alle yderligere spørgsmål også rettes til.
 
Afslutningsvis vil vi blot sige tak til alle jer, der fortsat betaler og støtter CrossFit Aalborg under nedlukningen. I er med til at sikre, at der også er en box at vende tilbage til i 2021.