logo
 • 01DEC

  CFAA Jule-shirts 2020

  Så er årets Jule-shirts klar i kiosken, og I har til og med d. 7. december til at få bestilt den.

  2020 har ikke ligefrem været en dans på roser for hverken os eller andre – men takket være jer vil vi alligevel huske tilbage det som det år, hvor vi alle rykkede sammen i bussen (... eller det modsatte ) og kom igennem det på den bedst mulige måde. Derfor synes vi selvfølgelig også, at I skal have dette vidunder af et (jule-)samleobjekt med hjem til bunken.

  Husk, at når I bestiller, skal I vælge, hvilken farvekombination I gerne vil have – og selvfølgelig størrelsen. Alle størrelser hænger til fri afbenyttelse i loungen, så I er sikre på, at I får bestilt den rigtige hjem.

  Tak for jer – vi glæder os til en hyggelig december med Jule Challenge med jer ... selvom det bliver sammen hver for sig.

  I bestiller t-shirten via dette link: 
  https://crossfitaalborg.dk/produkt/148/cfaa-jule-shirts-2020​


   

Nedlukning  


Regler & betingelser​:

Som følge af den seneste forlængelse af nedlukningen, får vi en del spørgsmål vedr. medlemskab.
 
Disse forsøges besvares i følgende tekst. Som udgangspunkt er det sådan, at alle medlemskaber kører videre, medmindre man aktivt går ind og sætter det på pause eller opsiger det.
 
Hvis man ikke ønsker at være medlem under nedlukningsperioden, kan man enten vælge at sætte sit abonnement på pause, hvilket gælder 1 måned fra datoen, hvor det sættes det i bero, og kan ikke genstartes før tidligst en måned efter denne dag – eller opsige det. Vælger man den sidste løsning, er reglerne således, at medlemskaber kan til enhver tid opsiges med et varsel på antal dage indtil betalingsdato + 1 måned.
 
Gebyret på 150 kr. for at sætte i bero er foreløbigt fjernet, hvorimod opstartsgebyret fastholdes som hidtil. 
 
Uanset hvilken løsning, du vælger, skal dette ske til info@crossfitaalborg.dk. Hertil kan alle yderligere spørgsmål også rettes til.
 
Afslutningsvis vil vi blot sige tak til alle jer, der fortsat betaler og støtter CrossFit Aalborg under nedlukningen. I er med til at sikre, at der også er en box at vende tilbage til i 2021.