logo
  • 13DEC

    JULE HOME WOD

    Selvom den står på juleferie i Boxen, betyder det ikke, at I skal undvære jeres daglige cross-fix.

    Vi vil nemlig sørge for, at der hver dag kl. 6.00 kommer en HOME WOD til jer, som I kan lave derhjemme! Selvfølgelig bliver det aldrig helt det samme, men vi håber, at I vil være med alligevel. Måske byde ind med lidt billeder og videoer fra jeres hjemmetræning, der kan motivere andre til at være med også – og selvfølgelig så vi også kan se lidt til jeres smukke ansigter.

    Første HOME WOD kommer først gang på mandag kl. 6 på vores Faecbook medlemsside HER!  – so be there! ... eller ... be home! You know

Nedlukning  


Regler & betingelser​:

Som følge af den seneste forlængelse af nedlukningen, får vi en del spørgsmål vedr. medlemskab.
 
Disse forsøges besvares i følgende tekst. Som udgangspunkt er det sådan, at alle medlemskaber kører videre, medmindre man aktivt går ind og sætter det på pause eller opsiger det.
 
Hvis man ikke ønsker at være medlem under nedlukningsperioden, kan man enten vælge at sætte sit abonnement på pause, hvilket gælder 1 måned fra datoen, hvor det sættes det i bero, og kan ikke genstartes før tidligst en måned efter denne dag – eller opsige det. Vælger man den sidste løsning, er reglerne således, at medlemskaber kan til enhver tid opsiges med et varsel på antal dage indtil betalingsdato + 1 måned.
 
Gebyret på 150 kr. for at sætte i bero er foreløbigt fjernet, hvorimod opstartsgebyret fastholdes som hidtil. 
 
Uanset hvilken løsning, du vælger, skal dette ske til info@crossfitaalborg.dk. Hertil kan alle yderligere spørgsmål også rettes til.
 
Afslutningsvis vil vi blot sige tak til alle jer, der fortsat betaler og støtter CrossFit Aalborg under nedlukningen. I er med til at sikre, at der også er en box at vende tilbage til i 2021.