logo
 • 27FEB

  VI GENÅBNER OP FOR UDENDØRSTRÆNING

  Efter flere måneders nedlukning er der nu endelig lys forenden af tunnelen, og vi kan allerede fra mandag tilbyde vores medlemmer udendørstræning. Nærmere info omkring booking af hold etc. vil komme i løbet af de næste par dage, så vær tålmodige.
   
  Her er, hvad vi ved:
   
  Træningen kommer til at finde sted på Boxens eget udendørsareal og bliver med alle nødvendige forbehold. 
   
  Hvad end du ønsker at komme på hold eller træne OPEN GYM skal du booke det via hjemmesiden (mere om det senere). En OG-booking vil være af 60 minutters varighed, mens et hold er 45 min. inkl. 10 minutters oprydning. Der er plads til 12 personer pr. holdtræning og 5 personer til Open Gym. Hvis man ønsker at træne OG i to timer, er det vigtig man booker sig plads på to hold.
   
  Holdtræningen vil primært involvere body weight, kasser, KB, sjippetov og lignende. Til Open Gym vil der være det udstyr til rådighed, der allerede står til udenfor samt udstyr som ikke vil blive brugt på hold. Udvalget vil ligesom sidste gang blive udvidet løbende, men vi skal lige se det hele an, før vi sætter for meget i gang.
   
  Har man eget udstyr, er man velkommen til at medbringe dette – på eget ansvar. Medlemmer, der deltager i Open Gym har selv ansvaret for at overholde reglerne om de pågældende meters afstand til hinanden.
   
  Vi vil nu arbejde frem mod at I får de allersikreste rammer at træne i – og håber, at I vil hjælpe os med, at retningslinjerne overholdes. Kun sådan bliver det muligt for os at mødes til træning sammen igen... næsten som vi plejer.
   
  Holdplanen justeres løbende, og kapaciteten samt frekvensen af holdene vil følge anbefalingerne.
   
  Hold samt OG kan anvendes af alle aktive medlemmer. Til Jer der er på pause, og ønske at starte op med udendørstræning, bedes I sende en mail til martin@crossfitaalborg.dk
   
  Tak til alle jer, der stadig støtter – vi glæder os til at se jer igen.