logo
 • 25MAJ

  VI SØGER EN PERSONLIG TRÆNER

  Brænder du for styrketræning? Drømmer du om et meningsfuldt og fleksibelt job, hvor du får mulighed for at hjælpe andre til øget livskvalitet i hverdagen? Så er dette job måske noget for dig. 

  CrossFit Aalborg er Aalborgs allerførste crossfitcenter, og vi har i år kunnet fejre vores 11 års fødselsdag. Lige nu søger vi en profil, der har lyst til at indgå i et samarbejde og ikke mindst være med til at udvikle virksomheden – og naturligvis din egen faglighed.
  Som arbejdsplads kan vi tilbyde en varierende og udfordrende hverdag, hvor vi altid sætter kvalitet i højsædet. Vores klienter og medlemmer er vores allerstørste drivkraft, og de skal selvfølgelig også være din. 
  Som personlig træner forventer vi, at du er uddannet enten personlig træner, har en baggrund inden for idræt, fysioterapeut eller en lignende, relevant uddannelse. Er du stadig under uddannelse, gør heller ikke noget for os. Det vigtigste er, at du besidder erfaring inden for feltet og har lyst til at udvikle dig med os.
  Vi forventer, at du er god til mennesker, er lyttende, tålmodig og ikke mindst motiverende. Du vil få masser af ansvar og det forventer vi selvfølgelig, at du er klar til at tage.
  Arbejdstider vil følge dine klienter og kan derfor variere fra uge til uge. Det samme gør sig gældende for din løn, da den naturligvis vil fastsættes efter hvor mange klienter, du har under vingerne. 

  DINE ARBEJDSOPGAVER
  Dine primære arbejdsopgaver vil være personlig træning, kostplanlægning, opfølgning og programplanlægning.

  Du skal:
  • Stå for al det praktiske i forhold til træningen med dine klienter
  • Kunne udarbejde individuelle træningsprogrammer til dine klienter
  • Lave opfølgning og tilbagemelding på klienternes forløb
  • Varetage alle møder og salg i forhold til dine klienter
  Du kan forvente:
  • At blive en del af Aalborgs stærkeste trænerteam
  • At blive tilbudt klienter løbende
  • Et stærkt og socialt sparringsteam
  • En fleksibel hverdag, hvor du selv fastsætter dine timer

  OM OS
  Crossfit Aalborg tilbyder personlig træning og holdtræning. Det er alt fra klienter der gerne vil tabe fedt, bygge muskler og opnå en sundere livsstil. Vi tilbyder månedsforløb med 1 til 16 timers undervisning pr. måned.

  Vi er interesserede i at indgå et samarbejde med den rette hurtigst muligt.

  Kunne du eller nogen, du kender, være interesseret, så send en ansøgning til info@crossfitaalborg.dk

  Vi glæder os til at høre fra dig :)