logo
 • 29MAJ

  Nyt VL konkurrencehold

  Så starter Crossfit Aalborg et nyt VL konkurrencehold op i samarbejde med vores VL instruktør Ronni.

  Konceptet er til dem, der gerne vil have mere fokus på vægtløftning, både teknisk og styrkemæssigt. Det er IKKE et krav, at man stiller op til stævner, så vær ikke bange for at være med

  Programmet er baseret på fire træninger pr. uge, og der kommer nyt program hver fjerde uge.

  Ronni lover, at der også vil være plads til at køre egne workouts en gang eller to om ugen (efter VL delen) eller tage på WOD, afhængig af form og træningsflid. Ydermere er der mulighed for fællestræning mindst to gang pr. måned med Ronni og de andre, der også kører programmet.

  Der vil blive lavet en privat facebookgruppe til alle jer, som ønsker at deltage, hvor programmet også bliver delt, samt man kan skrive, hvis man har spørgsmål til Ronni.

  Prisen for fællesprogram er 100 kr pr program og yderligere 100 kr pr måned, hvis man ønsker at deltage i fællestræningerne.

  Hvis man er medlem af Aalborg VL foreningen koster fællestræningerne 50 kr. Man kan altid starte på programmet, selv midt i en periode, ligesom det altid er muligt at afmelde sig igen.

  Vi starter op mandag d. 31/5, så hold jer ikke tilbage.

  Har I spørgsmål, er I velkommen til at kontakte Ronni på mail: Rb_weightlifting@hotmail.com, eller direkte til Ronni i centeret.