logo
 • 07JUN

  Online jule-challenge 2020

  Så er tiden endelig kommet til, at vi genoptager vores Online jule-challenge fra december 2020, som vi desværre blev nødt til at afbryde grundet nedlukning.
  En lille opsummering – alle har gennemført 2 workouts indtil videre. Tiden er nu kommet til, at både dame og herre-rækken bliver delt op i to. Top 12 i både dame og herre-rækken går i øvet, resten kæmper i begynderrækken. I kan se stillingen på de vedlagte billeder.

  Resten af konkurrencen vil forløbe på følgende måde. Man tager de point med videre som man har fået fra de to første workouts. Fredag d.18 juni vil de to sidste og afgørende workouts blive offentliggjort. I har herefter indtil mandag d. 28 juni kl. 19.00 til at gennemføre disse, hvorefter det endelige resultat af 2020 jule-challenge står klar.
   
  Vi håber at I er klar på at genoptage samme stemning og fællesskab som I viste under de 2 første workouts i december.

  Vi vil gøre jer opmærksomme på, at der stadig vil være en præmie til det bedste, sjoveste eller skøreste holdbillede - Tordenponyerne og Team Træt har sat baren højt. Så grib din makker, et kamera, en god idé og del jeres bedste holdbillede, for at få et lod med i konkurrencen.