logo
 • 25APR

  Mobilitytraining i Crossfit Aalborg

  For dig, som vil have en smidigere og stærkere krop kan Crossfit Aalborg nu tilbyde mobility træning
   
  Lørdag d. 30. april kl. 12.00-13.00 vil holdet finde sted og I kan tilmelde jer i centeret eller på mail info@crossfitaalborg.dk. Der er plads til 15 mand på holdet og tilmelding er efter ”først til mølle” princippet.
   
  Vores instruktør på mobilitetstimer er Clara Korshøj som har sin baggrund i mobilitet og udstrækning. Clara har trænet Crossfit hos os i et halvt år.
   
  Clara:
   
  "Gennem mit aktive liv har jeg erfaret vigtigheden af at være smidig. Jeg har trænet mange forskellige sportsgrene. Eksempelvis har jeg det brune bælte i karate og har på det seneste været meget begejstret for Crossfit. Smidighed er især vigtig for at undgå skader.
  Jeg har de sidste 5 år undervist i diverse smidighedshold som yoga og pilates i forskellige fitnesscentre og på aftenskoler. Jeg er uddannet ved instruktørskolen i København i basis træningslærer, ved den New Zealandske fitness skole; Les Mills i power yoga og taget et semester i Indien, hvor jeg har taget en yoga-uddannelse på universitetet nord for Bombay. Til dagligt læser jeg idræt på 6. semester på Aalborg Universitet. Jeg går meget op i at mine elever forbedrer og udvikler sig og føler en forskel efter træningen."