logo
REGLER FOR BOOKING
 
  • Du kan booke hold via hjemmesiden under “Booking”,
  • Dit CPR. NR. Fungere som dit medlemsnummer, så du kan fremmøde inden holdstart.
  • Du kan booke dig på max. 2 hold om dagen.
  • Du kan booke dig på fire hold om ugen, og 14 dage frem i tiden. Dette opdateres løbende, således at du efter at have deltaget på et hold har mulighed for at booke dig på endnu et.
  • Du kan afmelde dig holdet senest 2 timer før holdstart.
  • Tjek skal ske SENEST 5 min før holdstart.
  • Du kan booke dig på et hold helt op til holdet starter. Vær opmærksom på, at hvis man booker et hold de sidste fem minutter op til træningsstart, vil du ikke kunne fremmøde til holdet, da dette skal ske senest 5 minutter før holdstart.
  • Kom til tiden. Hvis du ikke fysisk er til stede i træningsarealet, når holdet går i gang, risikerer du at miste pladsen til en anden.
  • Der gives en bøde på 25 kr for ikke at fremmøde.
  • Man får IKKE bøde, når man står på venteliste. Man kan framelde sig på et hold op til 2 timer før, så det er vigtigt, at man indenfor de sidste 2 timer tjekker, om man er kommet på holdet eller stadig er på venteliste.
 
Som medlem er man selv ansvarlig for at fremmøde inden holdstart. Kommer man for sent, glemmer at fremmøde, eller af andre årsager ikke fremmøder til tiden, tildeles automatisk en bøde. Bøder for manglende fremmøde refunderes ikke.

Nedlukning  


Regler & betingelser​:

Som følge af den seneste forlængelse af nedlukningen, får vi en del spørgsmål vedr. medlemskab.
 
Disse forsøges besvares i følgende tekst. Som udgangspunkt er det sådan, at alle medlemskaber kører videre, medmindre man aktivt går ind og sætter det på pause eller opsiger det.
 
Hvis man ikke ønsker at være medlem under nedlukningsperioden, kan man enten vælge at sætte sit abonnement på pause, hvilket gælder 1 måned fra datoen, hvor det sættes det i bero, og kan ikke genstartes før tidligst en måned efter denne dag – eller opsige det. Vælger man den sidste løsning, er reglerne således, at medlemskaber kan til enhver tid opsiges med et varsel på antal dage indtil betalingsdato + 1 måned.
 
Gebyret på 150 kr. for at sætte i bero er foreløbigt fjernet, hvorimod opstartsgebyret fastholdes som hidtil. 
 
Uanset hvilken løsning, du vælger, skal dette ske til info@crossfitaalborg.dk. Hertil kan alle yderligere spørgsmål også rettes til.
 
Afslutningsvis vil vi blot sige tak til alle jer, der fortsat betaler og støtter CrossFit Aalborg under nedlukningen. I er med til at sikre, at der også er en box at vende tilbage til i 2021.