logo

KVINDERNE FORTÆLLER OM DERES BOOTCAMP FORLØB HOS CROSSFIT AALBORG.

 
Janne Lykke:

"Jeg ved, at der er så mange tilbud derude og til os, der synes, vi har for travlt til at træne i dagligdagen, er det svært at vælge – og i det hele taget prioritere at komme i gang.
Men for mig var det en nødvendighed; efter en hård graviditet med kvalme og inaktivitet, og hvor jeg faktisk endte med at tage 25 kg på, så skyldte jeg min krop at komme i gang igen!
Derfor faldt mit valg på Bootcamp ved Crossfit Aalborg, hvor jeg vidste, at jeg skulle træne fast to gange om ugen. Jeg blev bestemt ikke skuffet! Jeg kunne hurtigt mærke, at min udholdenhed blev forbedret, jeg fik meget mere energi – og min bagdel blev pludselig en “fordel” igen.
Jeg kan kun give Bootcampen skylden for, at jeg endelig er kommet i gang! Det var nødvendigt for mig, at der var en fast instruktør, der stod klar til at udfordre os... Derudover var det en kæmpe fornøjelse at møde andre kvinder i samme situation.
Inden dette forløb manglede jeg helt sikkert modet på at komme i gang ... I dag har jeg det sådan: "CROSSFIT – BARE GØR’ed "
   
Marie Reinholt Kabbeltved:

"Efteruddannelse og en hektisk hverdag er bare ikke en undskyldning for ikke at passe på din krop. Min styrke var blevet svag, og min ryg drillede.
En ting var helt sikkert: Jeg måtte i gang, hvis jeg skulle kunne holde til at arbejde de næste mange, mange år. Spørgsmålet var bare så hvad jeg skulle i gang med for – hold nu fast – et fitness-mekka.
Jeg ringede derfor til min kammerat Martin, som ejer Crossfit Aalborg, og rådførete mig med ham. Beslutningen blev taget efter 2 minutter: Jeg skulle starte på Bootcamp.
Det har været en fornøjelse at træne med 12 skønne damer og en meget velkvalificeret træner i 8 uger.
Man blev lynhurtigt en del af et team - et fællesskab, hvilket jeg også har erfaret er mentaliteten hos Crossfit Aalborg.
Humøret er altid højt, og du bliver altid mødt med et smil.
Det bedste af det hele er, at jeg kan mærke, min ryg er blevet stærkere! Jeg har derfor valgt at melde mig ind i Crossfit Aalborg og fortsætte træningen.
Bootcampen var det bedste kickstart for mig - så kæmpe High-five herfra.
Hvis jeg kan - så kan alle "
   
Gitte Als:

"I alt for lang tid lod jeg stå til. Følte mig ude af form, for slap i musklerne, dagens gøremål var anstrengende og irriteret, så jeg til, når medsøstre piskede afsted som små gazeller uden den mindste anstrengelse.
Tøjet, tja, endnu engang op i størrelse, så var det lidt mere behageligt, og jeg snød mig ”slank”.
Reklamen fra Crossfit Aalborg blev ved med at tikke ind på skærmen. Jeg havde hørt om det og overvejede i meget lang tid, indtil en dag jeg havde fået nok af mig selv.
Meldte mig til otte ugers træning med en flok kvinder, som jeg opdagede, at de havde det nøjagtig ligesom jeg, uanset alder, status eller børnefødsler.
Vi padlede ud i den samme suppe af selv pisk, som hurtigt blev erstattet af et positivt mindset, som vores erfarne og motiverende træner Kia Bager lagde for dagen. Kia var med os, når det gjorde ondt, når vi gav op og trængte til et mentalt spark eller fik en larmende highfive når øvelserne sad lige i skabet.
Det ville være løgn at påstå det ikke var hårdt, i hvert fald i starten.
Efter tre uger lysnede det, træningen blev ugens faste holdepunkt og hovedgevinsten var tydelig, de slappe muskler begyndte at tage form og jeg blev hurtigt stærkere.
Jeg er gået ned i buksestørrelse og det trælse bugfedt, der startede lige under barmen, det er væk.
Humøret er løftet, energien er vendt tilbage og som en bonus har jeg fået varige nye venskaber.
Mit råd til andre i samme båd, lad være med at tænke så meget over det, få dig meldt til Boot Campen og blive en gladere udgave af dig selv!"
   
Louise Reetz Baltzer:

"Jeg meldte mig til en 8 ugers Girls Bootcamp hos Crossfit Aalborg med den plan, at nu skulle jeg i form.
Jeg har utallige gange meldt mig ind i diverse fitnesscentre og så “glemt” at komme afsted. Derfor tog jeg den beslutning at melde mig til Bootcampen, da jeg så vidste, at nogen ventede og forventede, at jeg kom de to gange om ugen.
De 8 uger nu gået, og jeg er målløs over, hvor hurtigt konditionen bliver bedre! Den første time troede jeg virkelig, jeg skulle omkomme ... men HOLD DA OP, hvor gik det stærkt! Jeg kunne allerede mærke en kæmpe forskel bare efter 3 uger, og nu er min kondition og muskelmasse virkelig forbedret!
Så tøser, jeg kan KUN anbefale, at hvis i er gået i stå og har brug for det ekstra “ spark”, så har i nu chancen for at gøre noget ved det! "
   
Christine Cilia Gunneklev:

"Dette sted har en ganske særlig stemning og jeg kommer aldrig til at tage mig til “takke” med et normalt fitnesscenter igen. Crossfit Aalborg er fyldt med glade, grinende og skønne mennesker, der altid hilser.
Desuden var vores coach, Kia Bager, utroligt dygtig! Hun er god til at se mennesker præcist, der hvor de befinder sig i deres træning. Hun har været medvirkende til, at jeg er blevet stærk – og aldrig har været i bedre form!
   
Stine Kjølby Christensen:

"Den 23. april startede jeg på CrossFit Aalborgs bootcamp for kvinder. Min veninde og jeg var kørt godt død i de alt for velkendte fitness-ture, hvor den mest hårdtarbejdende del af kroppen altid blev snakketøjet.
Derfor blev vi enige om, at det ikke kunne skade at prøve en anden vej. Så vi tog ruten langs havnen mod den for os dengang ukendte "Box"... Her blev vi første gang mødt af Mads Rasmussen, som bød os velkommen med kostplan og træningsprogram.
Vi var en samling af 16 antal kvinder i alle aldre, som efter en hurtig præsentation også viste sig at være meget forskellige - dog alle med det tilfælles, at vi drømte om et mere aktivt og stærkt liv.
Lige præcis den søndag i april skulle vise sig at blive starten på et rædselsfuldt fantastisk forløb!
Vores instruktør, Kia Bager, var lige fra starten hård - men retfærdig. Vi troede, at vi kendte vores egne limits … Men i de fleste tilfælde kendte Kia dem bedre: Vi kunne meget mere, end vi troede!
Programmet var varierende fra gang til gang, hvilket betød, at vi både har jublet og hulket i fællesskab, når Kia præsenterede det inden timens start.
Som ugerne gik, lærte vi dog alligevel at elske at hade burpees. Vi lærte, at farmer walk ikke var særligt idyllisk, og at når benene ikke ville gå, og armene ikke engang orkede at hælde kaffe op i de efterfølgende dage – så havde vi gjort det godt.
De seks uger fløj af sted, og tanken om at det hele snart var slut, var (på trods af vores nyvundne styrke) nærmest ikke til at bære. Vi havde virkelig haft 12 fantastiske timer sammen, genfundet vores motivation og fået nogle gode redskaber at arbejde videre med.
Efter den sidste time tog vi derfor en fælles pigesnak over et stykke kage – og fandt ret hurtigt ud af, at vi havde fået endnu en ting tilfælles: Vi var ikke færdige med CrossFit Aalborg!"
Pia Skouby Larsen

"Da jeg tilmeldte Bootcampen havde jeg på forhånd et ønske om at træne i et fællesskab hvor der er plads til alle, uanset niveau. Og det var lige præcis hvad jeg blev mødt af. Jeg har sjældent glædet mig så meget til at skulle træne kl 20 om aftenen, efter en lang arbejdsdag.
Hver træning var opdelt i to dele, én teknik del og en (dræber) workout, hvilket var helt vildt fedt. Jeg er blevet meget mere bevidst om hvor stærk jeg egentlig er og har fundet troen på at jeg kan blive endnu stærkere.
Udover selve træningen brugte jeg også de retningslinjer vi fik i forhold til kosten. Og derudover valgte jeg at få en midtvejsvejning for at opretholde motivationen. Og det må siges at have virket! Meeeen jeg er slet ikke færdig med crossfit! Jeg meldte mig ind efter bootcampen sluttede og møder (lidt træt op) hver tirsdag morgen og torsdag aften. Derudover er jeg blevet fan af Hero WOD om søndagen.
Crossfit er super motiverende, fordi man er en del af et hold, som løfter stemningen og hvor der er plads til alle uanset niveau!
Jeg overgiver mig - jeg er nu en crosfitter."
 
   
Camilla Bech:

"Mit forløb: efter to graviditeter og et smadret knæ derimellem, bød muligheden sig for at prøve bootcamp sammen med mange andre skønne tøser. Børn og knæskader havde sat sit præg på en træt og muskel-løs krop, med skavanker alle steder, og havde mest af alt nok os bare brug for den skosål lige i måsen for at komme igang igen. Tanker som: “ej det dersens vægtløftning er jeg vist ikke lige skabt til” “det er kun for alle de andre” “hvordan får jeg nogensinde det lært” og “de kommer til at grine af mig alle sammen” blev alle lagt på hylden, og beslutningen om bootcamp forløb blev truffet. 8 hårde men særdeles fantastiske uger blev der knoklet røven ud af bukserne, sammen med 14 andre kampmaskiner. Der blev grint (og grædt) men det var ikke af hinanden, men med hinanden. Bootcamp er helt sikkert det rigtige valg, hvis du trænger til en succesfuld opstart, overvejer om CF er noget for dig eller bare ønske at træne i en dejlig atmosfære med stærkt sammenhold og vilde resultater. Det er den fedeste form for træning jeg til dato har prøvet, og ALLE kan være med...!"
 
 
   
Mie Kristensen:
 
Det er de bedste penge jeg har brug på mig selv længe!
Jeg har ville prøve crossfit længe og det her var det perfekte sted at
starte for mig. Det har været nogle virkelig gode tæninger og en god
gruppe at være en del af - hvor vi har været gode til at støtte
hinanden og haft godt humør.
Jeg var lidt bange for at føle mig helt lost på nogle områder, men
der var været så god vejledning og støtte hele vejen igennem!
Udover gode træninger, en god gruppe og en god træner har det også
været en fornøjelse at komme i centeret - der er så god stemning og
man bliver altid mødt med smil fra alle når man kommer, så dejligt!
Så dejligt at jeg nu er meldt ind og jeg glæder mig til at fortsætte
i Crossfit Aalborg!
 
   
Mette Pedersen:

Det har været sjovt, hårdt og givende. Der var aldrig en dag, hvor jeg
tænkte at jeg ikke gad afsted. Jeg vidste at der ventede en god
træning og ikke mindst en veloplagt og motiverende træner. Du havde
styr "dit shit", og der var altid øvelser for alle og gode forklaringer
hertil.
Crossfit Aalborg er et skønt sted at komme og selvom der ikke er mange
kg på vægtstangen, er der aldrig nogle der ser ned på en.
Bootcamp forløbet har givet mig mod til at komme på de rigtige
"voksen" hold.
   
Vivian Eriksen:

Jeg er SÅ glad for, at jeg tilmeldte mig bootcampen hos Crossfit
Aalborg.

Det har været vildt sjovt og udfordrende på samme tid.

Sjovt fordi vi har leget, pjattet og konkurreret. Sjovt fordi kemien på
holdet er god. Og sjovt fordi man har følt sig velkommen både på
holdet og i Boxen uanset om forudsætningerne herfor har været gode,
middel eller mindre gode.

Ligeledes har det været udfordrende med mange nye øvelser, der kræver
en vis teknik og kropsbevidsthed. Udfordrende fordi man har gjort ting,
der i starten synes umulige. Og udfordrende fordi der hele tiden blev
bygget ovenpå med mere tempo, mere vægt og flere nye øvelser.

Jeg har et par gange været meget træt eller i dårligt humør, da jeg
kom, men er gået derfra i super godt humør og med god samvittighed,
mega fedt.

Josephine har været en rigtig god instruktør, der med både indsigt,
faglighed og humor har ''pisket'', peptalket, justeret, vejledt og rost
os på en meget behagelig måde. Stor ros til Josephine for det.

Jeg glæder mig til at fortsætte til crossfit, men kommer også til at
savne vores hold og det at have dig som instruktør tilknyttet.
Bootcampen har været en fantastisk fed måde at blive introduceret til
crossfit på.
 
Louise Mortensen:

Girls Bootcamp har været over alt forventning, Josephine er et livstykke i sig selv og har gjord træningen ualmindelig sjov og hård. Miljøet i Crossfit Aalborg er meget imødekommende og alle medlemmerne er søde og hjælpsommelige. Fra første færd har jeg følt mig mødt, set og anderkendt af de andre piger på holdet, hvor god hold ånd har været en central del af træningerne. Jeg er igen blevet glad og nyder, at træne og er blevet Medlem af CFA efter Girls Bootcampen. Jeg vil helt klart anbefale alle med mod på træning, at melde sig på en bootcamp... Det er sjovt, hårdt og giver så meget positiv energi til krop og sjæl.
Linea Winkler:

Jeg startede på Bootcamp i september 2019, fordi jeg henover sommeren havde besluttet mig for, at melde mig til Nordic Race i foråret 2020, og så skulle der altså lidt mere muskel på kroppen. Jeg har været så glad for at være en del af forløbet. Kvinderne jeg har trænet med, var så søde og motiverende. Vores trænere, Josefine og Cecilie, var hele tiden støttende og pressede mig lige til grænsen, så kunne jeg pludseligt arbejde lidt hårdere og lidt hurtigere end jeg først havde tænkt. Der gik ikke lang tid før jeg både kunne se og mærke at jeg blev stærkere, og efter 5 uger kunne jeg komme til toppen af et frit hængende reb - to gange! Det havde jeg aldrig kunne gøre i starten. Jeg blev meget positivt overrasket over målingen til slut i forløbet, det er utroligt hvor meget der kan ske på 8 uger! Bootcamp har været min indgang til crossfit-verdenen, og indgangen til nye venskaber og starten på at bygge en stærkere krop op. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre start.