logo

KVINDERNE FORTÆLLER OM DERES BOOTCAMP FORLØB HOS CROSSFIT AALBORG.

 
Janne Lykke:

"Jeg ved, at der er så mange tilbud derude og til os, der synes, vi har for travlt til at træne i dagligdagen, er det svært at vælge – og i det hele taget prioritere at komme i gang.
Men for mig var det en nødvendighed; efter en hård graviditet med kvalme og inaktivitet, og hvor jeg faktisk endte med at tage 25 kg på, så skyldte jeg min krop at komme i gang igen!
Derfor faldt mit valg på Bootcamp ved Crossfit Aalborg, hvor jeg vidste, at jeg skulle træne fast to gange om ugen. Jeg blev bestemt ikke skuffet! Jeg kunne hurtigt mærke, at min udholdenhed blev forbedret, jeg fik meget mere energi – og min bagdel blev pludselig en “fordel” igen.
Jeg kan kun give Bootcampen skylden for, at jeg endelig er kommet i gang! Det var nødvendigt for mig, at der var en fast instruktør, der stod klar til at udfordre os... Derudover var det en kæmpe fornøjelse at møde andre kvinder i samme situation.
Inden dette forløb manglede jeg helt sikkert modet på at komme i gang ... I dag har jeg det sådan: "CROSSFIT – BARE GØR’ed "
   
Marie Reinholt Kabbeltved:

"Efteruddannelse og en hektisk hverdag er bare ikke en undskyldning for ikke at passe på din krop. Min styrke var blevet svag, og min ryg drillede.
En ting var helt sikkert: Jeg måtte i gang, hvis jeg skulle kunne holde til at arbejde de næste mange, mange år. Spørgsmålet var bare så hvad jeg skulle i gang med for – hold nu fast – et fitness-mekka.
Jeg ringede derfor til min kammerat Martin, som ejer Crossfit Aalborg, og rådførete mig med ham. Beslutningen blev taget efter 2 minutter: Jeg skulle starte på Bootcamp.
Det har været en fornøjelse at træne med 12 skønne damer og en meget velkvalificeret træner i 8 uger.
Man blev lynhurtigt en del af et team - et fællesskab, hvilket jeg også har erfaret er mentaliteten hos Crossfit Aalborg.
Humøret er altid højt, og du bliver altid mødt med et smil.
Det bedste af det hele er, at jeg kan mærke, min ryg er blevet stærkere! Jeg har derfor valgt at melde mig ind i Crossfit Aalborg og fortsætte træningen.
Bootcampen var det bedste kickstart for mig - så kæmpe High-five herfra.
Hvis jeg kan - så kan alle "
   
Gitte Als:

"I alt for lang tid lod jeg stå til. Følte mig ude af form, for slap i musklerne, dagens gøremål var anstrengende og irriteret, så jeg til, når medsøstre piskede afsted som små gazeller uden den mindste anstrengelse.
Tøjet, tja, endnu engang op i størrelse, så var det lidt mere behageligt, og jeg snød mig ”slank”.
Reklamen fra Crossfit Aalborg blev ved med at tikke ind på skærmen. Jeg havde hørt om det og overvejede i meget lang tid, indtil en dag jeg havde fået nok af mig selv.
Meldte mig til otte ugers træning med en flok kvinder, som jeg opdagede, at de havde det nøjagtig ligesom jeg, uanset alder, status eller børnefødsler.
Vi padlede ud i den samme suppe af selv pisk, som hurtigt blev erstattet af et positivt mindset, som vores erfarne og motiverende træner Kia Bager lagde for dagen. Kia var med os, når det gjorde ondt, når vi gav op og trængte til et mentalt spark eller fik en larmende highfive når øvelserne sad lige i skabet.
Det ville være løgn at påstå det ikke var hårdt, i hvert fald i starten.
Efter tre uger lysnede det, træningen blev ugens faste holdepunkt og hovedgevinsten var tydelig, de slappe muskler begyndte at tage form og jeg blev hurtigt stærkere.
Jeg er gået ned i buksestørrelse og det trælse bugfedt, der startede lige under barmen, det er væk.
Humøret er løftet, energien er vendt tilbage og som en bonus har jeg fået varige nye venskaber.
Mit råd til andre i samme båd, lad være med at tænke så meget over det, få dig meldt til Boot Campen og blive en gladere udgave af dig selv!"
   
Louise Reetz Baltzer:

"Jeg meldte mig til en 8 ugers Girls Bootcamp hos Crossfit Aalborg med den plan, at nu skulle jeg i form.
Jeg har utallige gange meldt mig ind i diverse fitnesscentre og så “glemt” at komme afsted. Derfor tog jeg den beslutning at melde mig til Bootcampen, da jeg så vidste, at nogen ventede og forventede, at jeg kom de to gange om ugen.
De 8 uger nu gået, og jeg er målløs over, hvor hurtigt konditionen bliver bedre! Den første time troede jeg virkelig, jeg skulle omkomme ... men HOLD DA OP, hvor gik det stærkt! Jeg kunne allerede mærke en kæmpe forskel bare efter 3 uger, og nu er min kondition og muskelmasse virkelig forbedret!
Så tøser, jeg kan KUN anbefale, at hvis i er gået i stå og har brug for det ekstra “ spark”, så har i nu chancen for at gøre noget ved det! "
   
Christine Cilia Gunneklev:

"Dette sted har en ganske særlig stemning og jeg kommer aldrig til at tage mig til “takke” med et normalt fitnesscenter igen. Crossfit Aalborg er fyldt med glade, grinende og skønne mennesker, der altid hilser.
Desuden var vores coach, Kia Bager, utroligt dygtig! Hun er god til at se mennesker præcist, der hvor de befinder sig i deres træning. Hun har været medvirkende til, at jeg er blevet stærk – og aldrig har været i bedre form!
   
Stine Kjølby Christensen:

"Den 23. april startede jeg på CrossFit Aalborgs bootcamp for kvinder. Min veninde og jeg var kørt godt død i de alt for velkendte fitness-ture, hvor den mest hårdtarbejdende del af kroppen altid blev snakketøjet.
Derfor blev vi enige om, at det ikke kunne skade at prøve en anden vej. Så vi tog ruten langs havnen mod den for os dengang ukendte "Box"... Her blev vi første gang mødt af Mads Rasmussen, som bød os velkommen med kostplan og træningsprogram.
Vi var en samling af 16 antal kvinder i alle aldre, som efter en hurtig præsentation også viste sig at være meget forskellige - dog alle med det tilfælles, at vi drømte om et mere aktivt og stærkt liv.
Lige præcis den søndag i april skulle vise sig at blive starten på et rædselsfuldt fantastisk forløb!
Vores instruktør, Kia Bager, var lige fra starten hård - men retfærdig. Vi troede, at vi kendte vores egne limits … Men i de fleste tilfælde kendte Kia dem bedre: Vi kunne meget mere, end vi troede!
Programmet var varierende fra gang til gang, hvilket betød, at vi både har jublet og hulket i fællesskab, når Kia præsenterede det inden timens start.
Som ugerne gik, lærte vi dog alligevel at elske at hade burpees. Vi lærte, at farmer walk ikke var særligt idyllisk, og at når benene ikke ville gå, og armene ikke engang orkede at hælde kaffe op i de efterfølgende dage – så havde vi gjort det godt.
De seks uger fløj af sted, og tanken om at det hele snart var slut, var (på trods af vores nyvundne styrke) nærmest ikke til at bære. Vi havde virkelig haft 12 fantastiske timer sammen, genfundet vores motivation og fået nogle gode redskaber at arbejde videre med.
Efter den sidste time tog vi derfor en fælles pigesnak over et stykke kage – og fandt ret hurtigt ud af, at vi havde fået endnu en ting tilfælles: Vi var ikke færdige med CrossFit Aalborg!"