CROSSFIT FOR VIRKSOMHEDER

LØFT DIN VIRKSOMHED MED CROSSFIT


Brug Crossfit Aalborg til at styrke dine medarbejdere og få en sundere organisation. Med en motionsløsning til dine medarbejdere, kan din virksomhed være medvirkende til en sundere livsstil.
Din virksomhed kan via et sundhedsløft begrænse sygedage og sikre at dine medarbejdere rystes sammen på tværs af snitflader.

STYRK SAMMENHOLDET PÅ TVÆRS AF AFDELINGER

Hos Crossfit Aalborg er vores fællesskab i centrum. Vi arbejder dermed dagligt med at styrke sammenholdet blandt vores medlemmer, på trods af forskelligheder. Hos os løfter vi sammen, uanset stilling eller kompetencer.

Med en motionsløsning til dine medarbejdere kan din virksomhed sikre, at dine medarbejdere rystes sammen på tværs af afdelinger, interesser og kompetencer.

VI FINDER DEN LØSNING SOM PASSER JER

Alle virksomheder er forskellige og har forskellige behov, derfor laver vi udelukkende skræddersyede løsninger, når vi planlægger arbejdsgiverbetalt motion.
Det er vigtigt at finde den løsning, som passer til jeres virksomhed. På den måde sikrer vi at dine medarbejdere har de bedst mulige forudsætninger, for at opnå deres nye sunde livsstil.

Hos Crossfit Aalborg skræddersyer løsninger, så de passer præcis ind i jeres hverdag.