logo

Gratis prøvetime!


Har du lyst til at lære Crossfit Aalborg bedre at kende?

Hos CFAA er vi bl.a. kendt for vores sociale miljø og stærke fællesskab på tværs af alder, køn, nationalitet og niveau. Vi har plads til alle – også til dig.

Hver torsdag kl. 18.00 tilbyder vi derfor en gratis prøvetime, hvor du får muligheden for at opleve crossfit-kulturen og det træningsmiljø, vi tilbyder vores medlemmer.
Introholdet vil give dig et indblik i, hvad crossfit er, hvorfor vi træner det, og hvilke resultater du kan opnå via sporten.

Vi gennemgår nogle af crossfits mest fundamentale bevægelser og arbejder os til sidst igennem en WOD (Workout Of the Day).

Introholdet er åbent for alle og kræver ingen tilmelding, så inviter en ven – eller kom selv.

Vi glæder os til at se dig!

 

Nedlukning  


Regler & betingelser​:

Som følge af den seneste forlængelse af nedlukningen, får vi en del spørgsmål vedr. medlemskab.
 
Disse forsøges besvares i følgende tekst. Som udgangspunkt er det sådan, at alle medlemskaber kører videre, medmindre man aktivt går ind og sætter det på pause eller opsiger det.
 
Hvis man ikke ønsker at være medlem under nedlukningsperioden, kan man enten vælge at sætte sit abonnement på pause, hvilket gælder 1 måned fra datoen, hvor det sættes det i bero, og kan ikke genstartes før tidligst en måned efter denne dag – eller opsige det. Vælger man den sidste løsning, er reglerne således, at medlemskaber kan til enhver tid opsiges med et varsel på antal dage indtil betalingsdato + 1 måned.
 
Gebyret på 150 kr. for at sætte i bero er foreløbigt fjernet, hvorimod opstartsgebyret fastholdes som hidtil. 
 
Uanset hvilken løsning, du vælger, skal dette ske til info@crossfitaalborg.dk. Hertil kan alle yderligere spørgsmål også rettes til.
 
Afslutningsvis vil vi blot sige tak til alle jer, der fortsat betaler og støtter CrossFit Aalborg under nedlukningen. I er med til at sikre, at der også er en box at vende tilbage til i 2021.