Handelsbetingelser

handelsbetingelser


Virksomhedsoplysninger
Crossfit Aalborg ApS (herunder benævnet “centeret”)
Gasværksvej 30 M
DK-9000 Aalborg
CVR: 32773788


Pris
Prisen for det medlemskab du køber her på nettet er angivet ud for det enkelte medlemskab. Bemærk at PBS medlemskaber opkræves pr. måned, og du derfor kun betaler for første trækning her på nettet. Månedlig pris og førstegangsbetalingen bliver angivet, når du vælger et PBS medlemskab, accepterer betingelserne og klikker “Fortsæt”. Bemærk at et PBS medlemskab kan have en binding. Denne er også angivet. Bindingen betyder, at du som kunde ikke kan opsige medlemskabet, før denne udløber – når du først har taget medlemskabet i brug.

Bestilling og levering
Onlinebestilling er åben hele døgnet på vores hjemmeside.
Når du har afsluttet oprettelsen og betalingen, betragter vi medlemskabet som leveret. Du har oprettet dig under sammen med en bekræftelse/kvittering samt handelsbetingelserne. Dette vil ligeledes ske ved ændring af medlemskabet.

Du vil ikke få udleveret et medlemskort, idet dit sygesikringsbevis fungerer som erstatning herfor.

Fortrydelse
Du har mulighed for at fortryde købet og annullere medlemskabet inden 14 dage efter købsdatoen. Du kan også afvise at underskrive medlemskabsaftalen i centeret. Det er omkostningsfrit for kunden at fortryde købet, såfremt fortrydelsen sker inden 14 dage fra tilmelding. Dette kræver dog, at du ikke er og har været aktiv i CrossFit Aalborg i pågældende periode.

Ansvar
Centeret fraskriver sig ansvaret for fejl i forbindelse med oprettelse på nettet. Kontakt vores center hvis du har spørgsmål.