NYE MEDLEMMER

Gratis prøvetime

Har du lyst til at lære Crossfit Aalborg bedre at kende for du tilmelder dig?

Hos CFAA er vi bl.a. kendt for vores sociale miljø og stærke fællesskab på tværs af alder, køn, nationalitet og niveau. Vi har plads til alle – også til dig.

Hver torsdag kl. 18.00 tilbyder vi derfor en gratis prøvetime, hvor du får muligheden for at opleve crossfit-kulturen og det træningsmiljø, som vi tilbyder vores medlemmer.
Introholdet vil give dig et indblik i, hvad crossfit er, hvorfor vi træner det, og hvilke resultater du kan opnå via sporten.

Vi gennemgår nogle af crossfits mest fundamentale bevægelser og arbejder os til sidst igennem en WOD (Workout Of the Day).

Introholdet er åbent for alle og kræver ingen tilmelding, så inviter en ven – eller kom selv.

1

Opret en brugerprofil

2

Gennemfør
introforløb

3

Du er nu klar til
almindelig holdtræning

EN GOD START PÅ CROSSFIT

Som nyt medlem i CFAA skal du deltage i vores introforløb. Dette er for at sikre dig den allerbedste start på crossfit. Hvis man tidligere har trænet Crossfit eller lign. kan man blive fritaget for introforløbet ved at sende en forespørgsel på mail. 

DEN STÆRKE KLUB-ÅND I CROSSFIT AALBORG

Det betyder virkelig meget for os, at alle føler sig velkomne. Vi arbejder hele tiden på at have et godt sammenhold og en god ”klub-ånd” i boxen. Vores medlemmer kommer ikke kun for at træne men også for det “ekstra”, som de får i CrossFit Aalborg. Derfor gør vi meget ud af det sociale miljø ved at afholde arrangementer, konkurrencer, fællestræninger osv.

START ROLIGT UD

CrossFit er intenst og krævende for din krop, hvilket er grunden til, at du hurtigt opnår synlige og mærkbare resultater. Derfor råder vi nye medlemmer til maks. at træne to gange om ugen den første måned. Herefter kan du bygge på i takt med, at konditionen, styrken og de tekniske færdigheder forbedres.

HVOR MEGET SKAL DU TRÆNE?

Det er meget individuelt, hvilken form man er i, når man starter til crossfit. Vi anbefaler at starte ud med at træne to-tre gange om ugen, så du kan vænne dig til træningen.

BEKLÆDNING

Sørg for at have noget træningstøj på, som du føler dig tilpas i, og som du nemt kan bevæge dig i. Vi har ikke noget forbud eller påbud om bestemt tøj.
Du bør have nogle gode, gerne flade, træningssko på, når du træner crossfit. Vi anbefaler ikke at bruge løbesko med tykke såler ved tunge løft, da de ikke giver nok stabilitet.

DET FOREGÅR PÅ FACEBOOK

Du kan ”like” vores Facebook-side her og dermed få de seneste nyheder. Desuden er det en god idé at melde sig ind i Crossfit Aalborg Social, som er en facebook-gruppe, hvor medlemmer har mulighed for at dele ting med hinanden. Der bliver tit opdateret med billeder, videoer og nyheder. Medlemmerne er desuden rigtigt gode til selv at arrangere sociale ting, træningsaftaler m.m.

BARE SPØRG - VI SKAL NOK HJÆLPE DIG!

Når du er nyt medlem i CrossFit Aalborg, har du sikkert en masse spørgsmål – og du skal endelig bare spørge. Vi er her for at hjælpe dig! Både vores ansatte og medlemmer er utrolig hjælpsomme, så hold dig ikke tilbage.