logo

UDTALESER AF PERSONLIG TRÆNING FORLØB HOS CROSSFIT AALBORG.

 
Helle Korsbek: 

Jeg fik brystkræft, hvor jeg fik fjernet det ene bryst og efterfølgende fik 7 gange kemoterapi og 20 strålebehandlinger. I år fandt lægerne nogle brystkræftceller i min lungevæske, og det viste sig, at jeg havde brystkræftceller, der var vækket til live og nu havde sat sig spor i min krop. Jeg var både ked af det og rasende tosset, da jeg fik beskeden om kræft for anden gang. Kunne det passe, at jeg stod for tur igen, at jeg som den eneste på min store arbejdsplads blev ramt og så ovenikøbet to gange!?
 
Kræft gøres ikke op i retfærdighed, du må tage imod den som en udfordring og finde ud af, hvad du kan og vil stille op med den. En ting satte jeg mig for, og det var, at jeg ville gøre ALT for at vinde over kræften.
 
Jeg tog kontakt til Martin Jensen i CrossFit Aalborg, da jeg vidste, at Martin har erfaringer med kræftpatienter og træning. Jeg gjorde det, fordi jeg efter den første kræftdiagnose tog næsten 15 kg på, og min form var ikke-eksisterende. Det skulle ikke ske denne gang, derfor kontaktede jeg Martin.
 
Martins erfaring, og den måde han koncentrerer sig om en på, og finder ud af, hvor vi skal starte, var fantastisk. Det jeg får ud af træningen er ikke kun at komme i bedre form. Det er også at få svedt og nogle gange skreget eller grædt din vrede og frustrationer ud. Ja det kan også være at skrige af glæde, fordi du kan mærke, du lever.
 
I dag vil jeg ikke undvære træningen for noget. Den giver mig et energiboost af format, og jeg føler mig stærk og rask. Jeg har opnået at få det fysisk meget bedre, mit sind er blevet lettere, og jeg bruger helt klart træningen som en del af min behandling.

Flemming M. M. Christensen

Matthias Klitskov hjalp mig i gang med at nå mål og rykke grænser… og nu er der nye mål og nye grænser
 
Efter at have trænet i Crossfit Aalborg i knap halvandet år, kunne jeg mærke at der skulle ske noget mere. For at få mest muligt ud ugens forskellige WODs – herunder bl.a. opnå markant synlige og mærkbare resultater – vidste jeg godt at tilmelding til flere WODs nok ikke lige var vejen frem i sig selv. Ikke fordi ugens WODs ikke var hårde, sjove, energifyldte, til tider grænseoverskridende osv. Men fordi jeg aldrig helt havde fået styr på teknikkerne til de forskellige løft – og fordi jeg følte at jeg ikke pressede mig selv 100%. Specielt når jeg ikke kunne finde ud af de forskellige teknikker.
 
Udover det, havde jeg igennem en årrække også haft en drøm om at bare ligne en eller anden form for ”strandløve” når man gik på stranden. Jeg tænkte derfor at udover ændrede kostvaner, så var personlig træning vejen frem, for at få fuldt fokus på træning som passer specifikt til mig – samt mine til tider mærkværdige udfoldelser ved ugens almindelige WODs.
 
Jeg snakkede derfor med Martin omkring mulighederne for personlig træning. Det var meget vigtigt for mig at have en træner som jeg følte en vis tryghed ved i forhold til at nå mine mål – og som jeg ville have respekt for, når presset blev højt. Martin foreslog Matthias – og med en snert af skepsis over ”ham den nye træner” indvilgede jeg i at tage en snak med Matthias omkring mulighederne for et personligt træningsforløb. Siden da kan jeg kun sige en ting – al skepsis er gjort til skamme. Fuldstændigt.
 
Efter at have snakket med Matthias omkring mine mål, tanker, evner og baggrund indenfor træning kom den første time. Og siden er tiden ellers bare fløjet. Med personlig træning to gange om ugen, er det altid en fornøjelse at møde op til træning. Dels pga. den kompetente rådgivning og undervisning i teknikker, øvelser og generel træning – men også fordi træningen er skræddersyet til mine mål – med 100% fokus på mig i træningstimerne.
 
Hver gang mødes jeg med en træner som oser af kompetence, tålmodighed og overskud – og som altid har et smil på læben. En træner som aldrig virker opgivende, når man selv efter 10. gentagelse stadig gør det forkert. Og hver gang går jeg fra træning udtømt for kræfter efter at have givet mig 110% – med en stolt følelse over at have overlevet endnu en time, med et fantastisk humør og med en masse mental ny energi. Og hver gang er jeg blevet presset som jeg kun havde håbet på – og mere til.
 
Timer er fløjet af sted – og jeg kan fra gang til gang mærke en klar forbedring. Og, efter nu kun nogle få måneders personlig træning, kan jeg både se og mærke resultaterne. Forbedringerne har været så gode at jeg ikke har nogle intentioner om at droppe den personlige træning og Matthias foreløbig – og så meget at fremtiden nok også involverer nogle konkurrencer (noget som var helt utænkeligt for mig for blot et par måneder siden!).
 
Min fysiske tilstand har aldrig været bedre – og jeg har i meget lang tid aldrig haft det så godt mentalt med min krop. Jeg har fået det ud af træningen som jeg forventede – og mere til. Det kan derfor ikke andet end absolut anbefales at opstarte et personligt træningsforløb med Matthias i Crossfit Aalborg. Medmindre man selvfølgelig mestrer alle øvelser og teknikker – men det er vel kun fåtallet…?
 
Anja Aase Pors:
 
“Hej, Kan I hjælpe mig?”
Det var det første jeg spurgte om, da jeg første gang henvendte mig til CFAA.
Jeg har gået med en diskusprolaps i mere end tre år og kæmpet med daglige smerter, været igennem utallige typer genoptræningsprogrammer og behandlingsmetoder ... og stadig ikke fundet nøglen til succes med træning og rygskade.
Jeg har aldrig oplevet så varm en velkomst og følt mig i så sikre hænder, som da jeg trådte ind i Boxen til en uformel samtale om mine muligheder i CFAA.
Løsningen blev personlig træning, som blev tilpasset mit funktionsniveau, hvor formålet var at genopbygge kropsbevidsthed, bevægelighed, fysisk styrke og bekæmpe angsten for at træne.
Efter tre måneder ved den skønneste, dygtigste og mest engagerede coach (Martin), kan jeg virkelige se og mærke enorme fremskridt.
Min motivation er boostet, styrken er øget, bevægeligheden er enormt forbedret, og glæden ved træningen afspejler sig nu også i sunde kostvaner og generelt et mere aktivt liv.
Jeg er nu klar til de almindelige CFAA workouts, de mange andre kyndige instruktører og leve et stærkere liv med en rygskade.
Bedste beslutning EVER og jeg vil glædeligt fortælle om min fantastiske oplevelse med PT til alle, som vil lytte!"

Mette Sørensen

Jeg havde efterhånden trænet i Crossfit Aalborg i nogle år, så stedet var ikke nyt for mig. Jeg havde dog et ønske om at kunne udfordre og forbedre mig rent fysisk – og måske endda i så høj grad, at jeg kunne slippe af med de hjælpemidler, som jeg ellers har brugt i træningen.
Derudover havde jeg et lille drøm om at kunne gå på hænder og at kunne sige til mine børn ”Hey, flyt jer lige! Mor går lige på hænder her!”
Det allervigtigste for mig var dog at få hjælp til at komme af med de skavanker, som jeg ellers har gået og døjet med. Jeg er frisør og har derfor tendens til ondt i både skulder og baglår, hvilket også påvirkede min hverdag – for eksempel i forbindelse med min løbetræning.
Jeg kendte Martin i forvejen fra Crossfit Aalborg og besluttede mig derfor for at booke et personligt forløb med netop ham. Det gav en tryghed, at han kendte mine svagheder, vidste hvad vi skulle arbejde med, og hvilke øvelser der var de rigtige for mig.
Hele forløbet har været supersjovt, hårdt og meget varierende. Jeg er altid gået hjem med følelsen af at have fået max ud af timen, ingen unødvendige pauser og ja, kort ud sagt: Ingen kære mor!
Timerne er fløjet af sted, og jeg har kunnet mærke en klar forbedring fra gang til gang.
Forbedringerne har faktisk været så gode, at jeg på nuværende tidspunkt ikke længere mærker smerte i min skulder eller i mit baglår – hverken når jeg træner eller er på arbejde i salonen!
Med andre ord er min fysiske tilstand bedre end nogensinde.
Som en ekstra bonus, så laver jeg nu også pull ups uden elastik – og er heller ikke langt fra at kunne gå på hænder … Alt i alt har jeg fået alt det ud af forløbet, som jeg ville – og mere til.
Jeg kan derfor kun give mine allerbedste anbefalinger til Martin og Crossfit Aalborg
 
   
   
Line Burmølle Knudsen

”Du har ryg som en 81-årig!”
Det var en af de første kommentar, Martin havde til mig under den første træning hos ham.
Frustrationen var stor angående min rygskade, så havde taget en beslutning om et forløb med Martin med håbet om forbedring og muligvis chance for at kunne træne uden de store smerter.
Det var en beslutning, jeg ikke ville have været foruden! Forløbet med Martin har været lærerigt, udfordrende og motiverende. Jeg er blevet stærkere, klogere og er kommet tilbage til min træning hurtigere, end hvad jeg selv turde håbe på i første omgang.
Med Martins smittende humør og opmuntrende kommentar med dertil high-five blev træningen en ren fornøjelse. Han motiverer en til at give lige det ekstra ved hver træning på trods af, man selv når punktet, hvor man føler, at man ikke kan yderligere.
Efter hver træning har jeg følt fremgang både ved styrkefronten og dertil viden omkring øvelser samt kroppens begrænsninger og udfordringer.
Et forløb med Martin har været guld værd og kan kun give den bedst tænkelige anbefaling til alle, der døjes med skader eller blot ønsker at blive udfordret!"
Simone Skov

“Shit jeg hader dig” var min første udtalelse til Mathias, alt imens jeg løb frem og tilbage med prawleren, til min første time med ham som personlig træner. Jeg fortrød dog mit ordvalg bagefter og sagde pænt undskyld, og det blev så startskuddet til mange timers træning med sved på panden og massere af smil og gode grin, og det har været intet mindre end pisse fedt OG hårdt.
Jeg kom til Mathias med en drøm om en stærkere hofte og optagelse på politiskolen. Politiskolen er sat på pause, men hoften og resten af kroppen er blevet stærkere, min teknik er blevet bedre, jeg har fået mere overskud i min daglig dag, hvilket har været det hele værd. Mathias har været en særdeles dygtig træner og han har formået at save mig midt over gang på gang, men det har været med det største smil på læben og massere af højt humør. Jeg er gået hjem med følelsen af, at jeg har rykket mig og virkelig fået noget ud af min træning, hver eneste gang. Mathias er yderst kompetent, benhård, og meget tålmodig - selv når man spørger om præcis samme spørgsmål for 20. gang i løbet af ens træning. Jeg har sjældent mødt et menneske som udviser så meget passion omkring sit arbejde som Mathias gør, og netop derfor kan jeg kun oprigtigt give ham min varmeste anbefaling!