logo
KOSTVEJLEDNING I CROSSFIT AALBORG

Som supplement til din hårde træning kan CrossFit Aalborg nu også tilbyde dig hjælp til din kost. Dette sker i samarbejde med Anette Riis, som bl.a. har erfaring som kostvejleder hos Crossfit Hobro.
 
Hun vil fremover kunne guide dig igennem junglen af kost og fødevarer, uanset om du har et ønske om at smide de overflødige kilo, øge din muskelmasse eller bare mangler et kickstart til en sundere livsstil.
Der tilbydes ligeså kostplaner til familiens yngste, som kan være med til at hjælpe og støtte dem til nogle sundere kostvaner – og dermed et sundere og gladere liv.
 
Anette er uddannet kostvejleder og slankekonsulent med speciale i vægttab og aktiv ernæring. Tidligere har Anette været igennem alt fra slankekure til panik- og pulverkure og har derfor også selv fundet ud af, hvad der faktisk virker (og ikke virker).
 
”Når jeg hører ordet ”slankekur”, tænker jeg ”panik”. Det er noget vi gør, når det skal gå hurtigt, men det holder desværre ikke i længden. Alt i alt handler det om, at hvis du gerne vil tabe dig – med et holdbart resultat – skal der muligvis en livsændring til. Væk med dårlige vaner og frem med en god portion tålmodighed,” skriver hun bl.a. på sin Facebook-side, hvor du også kan læse mere om priser og forløb: https://www.facebook.com/KostplanerByRiis/
 
Se priserne på følgende link: https://crossfitaalborg.dk/produkt/126/kostplan-%26-vejledning
 
Er du interesseret i mere information, så spørg i boxen – eller kontakt Anette direkte på 6066 8794