logo
KOSTVEJLEDNING I CROSSFIT AALBORG

Som supplement til din hårde træning kan CrossFit Aalborg nu også tilbyde dig hjælp til din kost. Dette sker i samarbejde med Anette Riis, som bl.a. har erfaring som kostvejleder hos Crossfit Hobro.
 
Hun vil fremover kunne guide dig igennem junglen af kost og fødevarer, uanset om du har et ønske om at smide de overflødige kilo, øge din muskelmasse eller bare mangler et kickstart til en sundere livsstil.
Der tilbydes ligeså kostplaner til familiens yngste, som kan være med til at hjælpe og støtte dem til nogle sundere kostvaner – og dermed et sundere og gladere liv.
 
Anette er uddannet kostvejleder og slankekonsulent med speciale i vægttab og aktiv ernæring. Tidligere har Anette været igennem alt fra slankekure til panik- og pulverkure og har derfor også selv fundet ud af, hvad der faktisk virker (og ikke virker).
 
”Når jeg hører ordet ”slankekur”, tænker jeg ”panik”. Det er noget vi gør, når det skal gå hurtigt, men det holder desværre ikke i længden. Alt i alt handler det om, at hvis du gerne vil tabe dig – med et holdbart resultat – skal der muligvis en livsændring til. Væk med dårlige vaner og frem med en god portion tålmodighed,” skriver hun bl.a. på sin Facebook-side, hvor du også kan læse mere om priser og forløb: https://www.facebook.com/KostplanerByRiis/
 
Se priserne på følgende link: https://crossfitaalborg.dk/produkt/126/kostplan-%26-vejledning
 
Er du interesseret i mere information, så spørg i boxen – eller kontakt Anette direkte på 6066 8794
 

Nedlukning  


Regler & betingelser​:

Som følge af den seneste forlængelse af nedlukningen, får vi en del spørgsmål vedr. medlemskab.
 
Disse forsøges besvares i følgende tekst. Som udgangspunkt er det sådan, at alle medlemskaber kører videre, medmindre man aktivt går ind og sætter det på pause eller opsiger det.
 
Hvis man ikke ønsker at være medlem under nedlukningsperioden, kan man enten vælge at sætte sit abonnement på pause, hvilket gælder 1 måned fra datoen, hvor det sættes det i bero, og kan ikke genstartes før tidligst en måned efter denne dag – eller opsige det. Vælger man den sidste løsning, er reglerne således, at medlemskaber kan til enhver tid opsiges med et varsel på antal dage indtil betalingsdato + 1 måned.
 
Gebyret på 150 kr. for at sætte i bero er foreløbigt fjernet, hvorimod opstartsgebyret fastholdes som hidtil. 
 
Uanset hvilken løsning, du vælger, skal dette ske til info@crossfitaalborg.dk. Hertil kan alle yderligere spørgsmål også rettes til.
 
Afslutningsvis vil vi blot sige tak til alle jer, der fortsat betaler og støtter CrossFit Aalborg under nedlukningen. I er med til at sikre, at der også er en box at vende tilbage til i 2021.