CFAA Strength Camp

CFAA Strength Camp

Det nyeste skud på stammen i Crossfit Aalborgs udvalg af bootcamps er ”CFAA Strength Camp”! Selve forløbet drager sin inspiration fra styrkeløft og vil have sit primære fokus omhandlende øvelserne Squat, Bænkpres og Dødløft. Ligeledes trækker efterårets Strength Camp på inspiration fra Crossfit Aalborgs tidligere Mens Camp forløb, men denne gang bydes både damer OG herrer velkommen indenfor! Udover at dygtiggøre jer i disse tre discipliner, vil vi inkludere samt introducere et hav af støtteøvelser, grundige opvarmninger og gennem hele processen være observante på skadesforebyggelse mm. – hvem ved, måske kan vi endda få buk med dine gamle skavanker!

Campen tager sit udgangspunkt i klassisk styrkeløft/powerlifting, hvor øvelserne Squat, Dødløft og Bænkpres vil fremtræde som de tre dominerende løft! Igennem otte uger vil vi hjælpe dig til at øge din styrke i disse tre løft samtidig med, vi får en masse smil på læben undervejs!

Det vores dygtige trænere Joachim og Kristian, der vil guide dig gennem disse otte uger. Joachim og Kristian er velkendt med sporten og har en dybdegående viden om hvordan kroppen responderer på denne træningsform. Derfor vil der, gennem hele forløbet, være et stærkt fokus på den teknisk korrekte bevægebane, grundige og gennemførte opvarmninger samt nøje udvalgte støtteøvelser. Alt sammen tilrettelagt så du kommer godt og sikkert gennem de otte uger!

Udover de fysiske fordele, som et forløb hos os giver, så kan vi derudover tilbyde nogle sjove og lærerige uger – og ikke mindst en effektiv træning i byens allerbedste træningsfællesskab!

Så står DU lige nu med et ønske om at øge din muskelmasse, blive endnu stærkere og samtidig få integreret nogle bedre træningsvaner i din hverdag – helt uden skader – så er vores styrke/powerliftingforløb lige noget for dig!

Du får:

  • Otte ugers træning
  • Fælles opstartsworkshop
  • Gennemgang af program – optimering / gode råd /
  • Fællestræning i CrossFit Aalborg hver tirsdag og torsdag kl. 19.30-21.00
  • Program til selvtræning to gange om ugen
  • Fri korrespondance med den tilknyttede instruktører i fælles Facebook-gruppe
  • Mulighed for at træne frit i Danmarks fedeste CrossFit-center
  • Værktøjer til at forsætte de gode træningsvaner.

Pris: 2499 pr. person, 1999 kr for CFAA members.

Opstartsworkshop er søndag d. 2. oktober kl. 14:00-16:00. 

Her vil fokus være på grundig forklaring og gennemgang af forløbet samt tanken bag programmeringen. Husk at medbringe træningstøj, da vi efter introduktionen og gennemgangen skal teste hvor i befinder jer i de tre løft. Her vil Joachim og Kristian selvfølgelig stå for opvarmning og grundig teknisk introduktion til både Squat, Dødløft og Bænkpres!

Efter opstartworkshoppen vil fællestræningerne falde på tirsdage fra kl.19.30-21.00 og torsdage fra kl.19.30-21.00 Første fællestræning er tirsdag d. 4/10.

Afslutningen på forløbet er lørdag d. 26/11, hvor vi i fællesskab laver max-test i de tre dominerende løft, så vi kan få nærmere syn for jeres individuelle styrkeudvikling gennem de otte uger.

Lyder det som noget for dig, så skynd dig at få dig tilmeldt. OBS: Seneste tilmelding falder d.25. september! 

Tilmeldingen er først bindende, når betalingen er gennemført.

kr. 2.499,00