VORES TRÆNING

VORES HOLD

Det skal være sjovt at træne, derfor er det vigtigt at du finder netop det hold, som passer til dig. Hos Crossfit Aalborg har vi et bredt udvalg af forskellige hold, så du kan holde dig motiveret!

Læs vores holdbeskrivelser, se holdplanen og book dit næste hold. Vi glæder os til at se dig!

PERSONLIG TRÆNING

Få Styr på teknikken med personlig træning. Her får du en af vores dygtige coaches på tomandshold, og der er derfor fuld fokus på hvordan du kan forbedre din teknik. Personlig træning er for alle, der har interesse i at forbedre sin træning uanset træningserfaring. Læs mere her og find den løsning som passer dig.

Mens bootcamp

Har du et ønske om at gå ned i vægt, opnå bedre resultater eller inspiration til en mere varieret kost? Så er kostvejledning noget for dig.
Hos Crossfit Aalborg har vi i samarbejde med vores dygtige sundhedscoach Marianne, skabt forskellige løsninger. På den måde kan du finde netop den løsning, som passer dig bedst. Læs mere om kostvejledning her.

GIRLS BOOTCAMP

Har du brug for hjælp til at finde eller genfinde motivationen for din træning? Så kan Girls bootcamp være noget for dig. På bootcampen træner vi på et lukket hold, hvor vi har fokus på at finde træningsglæden igen. Læs mere om de mange fordele ved vores Girls bootcamp her.

CROSSFIT FOR VIRKSOMHEDER

Hos Crossfit Aalborg udbyder vi skræddersyede løsninger på arbejdsgiverbetalt motion. Vores fokus er at det skal være let for jer som virksomhed at indgå en aftale med os. Derfor skræddersyer vi løsninger, som passer til jer. Du kan læse mere om crossfit for virksomheder her.