INTROFORLØB

Velkomst og introduktion

Hos Crossfit Aalborg har vi en forståelse for, at man som ny sidder inde med en masse spørgsmål. Derfor har vi lavet denne introduktion, der gerne skulle besvare de mest almindelige. Hvis du har flere, skal du endelig spørge – vi er her for at hjælpe dig! Spørg vores trænere, send en mail eller giv os et kald J

Hvorfor er et introprogram nødvendigt?
Vi ønsker, at du kommer i gang med din træning på den
bedst tænkelige måde. Derfor har vi skræddersyet et introforløb, som netop sikrer dette.

Formålet med introprogrammet er at lære de basale øvelser i Crossfit, hvor der herunder er fokus på at blive bekendt med teknikkerne bag. Det er designet til at forberede dig til den
almindelige holdtræning. Vi lægger stor vægt på teknik for at hjælpe dig
succesfuldt videre til næste trin.
Vi introducerer først teknikker og bevægelser, derefter intensitet.

Programmets struktur

For at du som medlem skal have mulighed for at booke hold på hjemmesiden, skal CrossFit Aalborgs intro-hold gennemføres. Det er intro 1, 2, 3 og 4. Rækkefølgen på de 4 introtimer er ligegyldig og derfor ikke numerisk.

Start roligt ud

CrossFit er intenst og krævende for din krop, hvilket er grunden til, at du hurtigt opnår synlige og mærkbare resultater. Derfor råder vi nye medlemmer til maks. at træne to gange om ugen den første måned. Herefter kan du bygge på i takt med, at konditionen, styrken og de tekniske færdigheder forbedres.

Sådan kommer du i gang!

Mød op til en gratis intro time, som finder sted hver torsdag kl. 18-19

Bliv medlem

 Fuldfør intro programmet

Du er nu klar til holdtræning

Gratis intro time

Hver torsdag tilbyder vi en gratis introtime kl. 18-19, som du har mulighed for at deltage i. Vælger du at melde dig ind som medlem, er der herefter et introforløb på i alt fire timer, der præsenterer dig for grundøvelserne i CrossFit: Squat, pres og dødløft.

Dette sikrer dig en grundviden om bevægelserne, og giver dig det største udbytte af de kommende workouts. Det er derfor vigtigt, at du er til stede til alle fire timer – du kan først tilmelde dig på de almindelige hold efter gennemførelse af introprogrammet. Hvis du er bekendt med Crossfit, er dette selvfølgelig ikke nødvendigt.

Har du spørgsmål?